Tabara de initiere in pictura - in Maramures

personingrid07

Puteti imbina calatoria si cultivarea unei pasiuni cum este pictura. Este o buna ocazie pentru cele care si-ar dori sa picteze si nu stiu de unde sa inceapa, pentru cele care isi doresc sa experimenteze acest hobby dar si pentru cele care doresc o altfel de vacanta: mai creativa, mai activa sau poate mai meditativa, o experienta alaturi de alte persoane cu care sa impartasiti aceeasi preocupare. In perioada 2-8 septembrie 2012 la Barsana in Maramures. Detalii si inscrieri pe www.arta-inramarii.ro la sectiunea Evenimente.

 • person raspuns

  buna! imi pare rau ca nu am vazut mesajul d- voastrra la timp, n-am primit nicio notificare de mesaj. Acum cand pregatim tabara de anul acesta am vazut mesajul d- voastra. Pe blogul dedicat taberei sunt toate informatiile necesare. Vedeti http://tabarapictura.wordpress.com/2014/02/20/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-2014/

  10 Iun 201412:52
 • person adaugare

  *costul total al taberei care este? pentru ca pe site am vazut ca este specificata doar suma pt. avans (280lei). Mersi!

  16 Mai 201211:07
 • person Buna ziua

  In alte orase nu organizati astfel de activitati? Eu sunt din Bucuresti si m-ar interesa sa ma inscriu la un astfel de curs, dar nu am foarte mult timp liber si de aceea as vrea aici:)

  16 Mai 201211:04
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Rochii deosebite de seara Moniq
 • person

  "rochii , rochii si iar rochii..."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere
Manualul lui Epictet
Shop Ele.rochevron_right