ce ceainarii iubiti voi?

personstanmaria

Eu ma gandeam sa mai variez, de obicei ma duceam la carturesti la verona, dar am zis ca trebuie sa mai vad si alt locuri. voi ce mai stiti?
week-end-ul asta care a trecut am fost la rendez-vous pe undeva pe la universitate si mi s-a parut chiar simpatic. voi ati fost acolo?
v-am pupat,
Mari

 • person Infinitea

  Orice subiect legat de ceaiuri si ceainarii este pe gustul meu. Am cam incercat toate ceainariile din Bucuresti,dar cel mai mult mi-a placut Intinitea: http://www.infinitea.ro. Am auzit de una noua, deschisa anul trecut ArCub - nu am ajuns, dar am auzit lucruri frumoase. Am vazut de curand si un proiect nou lansat despre ceaiuri: http://myhimalaya.ro.

  13 Ian 201423:08
 • person bunaaaaa

  am fost si eu pe la rendez vous si mi-a placut. au un meniu care seamana cu o enciclopedie de ceaiuri. prajiturile sunt gustoase si portiile destul de mari. e una din ceainariile bune de prin bucuresti.

  02 Dec 201222:29
 • person Ceainarii

  La Rendez-Vous este perfect. Au o gramada de ceaiuri, iar locul este foarte primitor. Imi place ca ambele locatii sunt situate central, usor de gasit, Floreasca si Universitate. Am incercat si preparatele lor facute in Atelie Coffet. Ce sa spun, un deliciu!. Merita sa mergeti!

  09 Oct 201216:08
 • person ceainarii

  Mie mi-a placut foarte mult la Serendipity, este prin apropiere de bd. Dacia:)

  09 Oct 201214:35
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Noutati
 • person

  "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right