un restaurant care mi-a stricat ziua care ar fi tb sa fie cea mai frumoasa

personduchess292004

Am avut proasta inspiratie sa aleg restaurantul Casa Pache pentru petrecerea de botez si cununie. Doamna care este sefa acolo, una a spus ca face cand am discutat, alta a facut ! Asta este doar un aspect, printre multe aletele care au fost de toata jena :( Mi-e asa rusine de oamenii pe care i-am invitat.... Un sfat de la un patit: ocoliti!

 • person Mda

  urata patanie. Dar si oamenii care nu-si iau nici o masura de prevedere si apoi se plang cand au patit-o mi se par de condamnat..

  Asta e tara in care traim. Daca nu te pazesti tu, nu te pazeste nimeni...ah, ba da, te pazeste...sa-ti fure portofelul cand adormi :))

  07 Iul 201008:25
 • person Daca ai

  fi incheiat un contract care prevedea ca sefa restaurantului nu-si va incasa restul de bani daca incalca prevederile acestuia, cel mai probabil nici nu mai era nevoie sa faci un topic aici, pt ca si-ar fi respectat intelegerea. Asa e intotdeauna cand e vb de bani.

  30 Apr 201012:04
 • person casa pache

  si cu ce m-ar fi incalzit daca as fi incheiat un contract? da, pai asta era...pe asa zisa sefa n-o durea nici la 2 m in spate de ce se intampla in restaurantul care era totusi al ei, nu al altcuiva.

  28 Apr 201017:37
 • person Din pacate

  se intampla deseori la restaurante ca ceea ce se discuta la incheierea unui contract sa nu corespunda nici pe departe cu ce se intampla in ziua evenimentului.

  De aceea ar trebui incheiate contracte in care sa se stipuleze absolut toate aceste detalii si o clauza care prevede ca in cazul in care conditiile nu se respecta restul de bani sa nu se dea, dupa eveniment.

  Sa vezi ce atenti ar fi in acest caz!

  28 Apr 201014:58
 • person ..

  mi se pare de tot rahatul. suntem inca in perioada de criza si ar trebuie sa fie de doua ori mai atenti cu clientela daca isi doresc sa mai supravietuiasca, pana si la mega image iti zic alea buna ziua si o zi buna la sfarsit. dar na, poate ca "asa zisa sefa" o durea la poponet de ce se intampla in restaurantul pe care il conduce.

  28 Apr 201013:46
 • person casa pache

  noi nu am considerat necesar sa stabilim acest aspect, ca tb sa fie castoane mici de salata, pt fiecare. ni s-a parut de bun simt asta. dar se pare ca am facut mare greseala...nu s-au obosit nici macar sa puna cate o lingura in castroanele alea, sa isi puna fiecare in farfurie, a tb sa cerem noi. trist:(

  28 Apr 201011:33
 • person casa pache

  in primul rand, am stabilit ora aproximativa la care noi vom fi acolo, 14.30. sefa ne-a spus ca ea de la ora 14 va fi acolo si ne va astepta. noi am ajuns cam la 14.40, sefa nu era acolo, a ajuns pe la ora 16. am stabilit de la inceput meniul, ce este inclus in pret. sefa mi-a spus ca sunt incluse in pretul meniului: aranjamentul scaunelor, iar ca pe mese vor fi de la inceput alune, fructe si maxi-mix. scaunele erau aranjate, intradevar, insa nici urma de alune, fructe si maxi-mix pe mese. cand am intrebat ospataritele, ne-au spus ca sefa lor nu le-a spus nimic despre asta. cand am intrebat sefa (mai tarziu, cand si-a facut aparitia) , a zis ca a uitat sa le spua fetelor sa puna. daca voiai o cafea sau un suc, trebuia sa spui de cel putin 2 ori chelneritelor sa aduca. asta pana la un punct, cand mai aprareau pe acolo, pt ca sala de mese era la etaj si de la un punct incolo, nu prea mai aparaeau, probabil obosisera sa tot urce. stabilisem antreul cum sa fie, din ce sa fie compus...in realitate a fost mai saracacios. la friptura vorbisem sa serveasca salata de varza. bun! numai ca ne-am trezit, la cate o masa, care erau de 6-8 persoane, cu un castron mare de salata, pt toata masa

  28 Apr 201011:30
 • person Poate

  ar fi indicat sa dai mai multe detalii, sa inteleaga si alte persoane ce s-a intamplat. Altfel, nu este decat o reclama negativa fara temei.

  28 Apr 201010:03
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
despre esecuri
 • person

  "da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere