Cat costa Destinatiile Exotice?

personzeea

Destinaţiile cool, ca Bahamas, Mexic, India, Tailanda, Bali, Fiji, Tahiti, etc... nu-s numai pentru cei cu limuzina la scară. Eu sunt dovada vie... am fost in febfruarie în Tahiti, o lună întreagă cu 2500 euro, incluzând biletul de avion, care a costat 1500 euro.

Voi pe unde aţi vrea să mergeţi? Sau pe unde aţi fost?

Îmi place să călătoresc... Dar nu singură! Cine vine cu mine? Am deschis şi un blog tare pe tema asta:
http://e-super-ok.blogspot.com/
(dacă nu poţi da click pe ea, copiază adresa asta în bara de sus a browserului tău de net şi dă-i enter!)
Cine vine cu mine?

 • person Exotic

  Am avut curiozitatea sa caut astfel de pe site-ul agentie de turism Perfect Tour. Gasim aici oferte pentru toate buzunarele. Mi-a atras atentia oferta pentru Republica Dominicana - Punta Cana, o destinatie mult apreciata de turistii amatori de exotic. In tariful de 1189 euro, este inclus zborul, transferul, 7 nopti de cazare in hotel de 5* si All Inclusive. Sa aveti o vacanta cat mai frumoasa, indiferent de alegerea facuta. Oferte sunt, buget sa strangem :)

  15 Iul 201112:35
 • person depinde cat te lasa orgoliul

  Probabil ne inhiba aceste nume care ni se par pe cat de exotice, pe atat de inaccesibile. Dar pe Coasta de Azur gasesti camere la hotel la aceleasi preturi cu cele de pe litoralul nostru. Doar taxele de drum (daca mergi cu masina ta) implica ceva costuri suplimentare. Pretul unei mese la restaurant e putin peste preturile noastre, dar te poti descurca daca-ti faci cumparaturile la supermarketurile care au uneori preturi mult mai mici decat la noi. Iar atmosfera este incomparabila.

  29 Iul 200922:58
 • person ...

  puţin nu e, mai ales pt un salariu "românesc", însă dacă te uiţi la ce oferă agenţiile turistice... 5-6000 euro/ 10 zile în Tahiti!!!

  15 Iun 200913:08
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Criza financiara mondiala
 • person

  "cu cat vom gandi mai rational cu atat vom fi mai liberi!voltaire"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere