Este sau nu Daniel Craig the best James Bond?
Vinerea trecuta a aparut SkyFall noul James Bond, fost o nebunie aici la noi in birou, toata lumea isi cumpara biletele online, de teama sa nu cumva sa nu prinda loc. M-a cuprins si pe mine febra si am cumparat si eu bilete, desi evit sa merg sa vad filmele in premiera , numai de groaza de a sta la coada si a nu prinde locuri bune in sala. Pentru ultimul Batman am asteptat 3 saptamani dupa aparitia filmului ca sa merg sa vad filmul, de cate ori vroiam sa il vad era coada la intrarea in sala : ))
Sa revenim la SkyFall, Daniel Craig este un super sexy James Bond, iar Javier Bardem , sotul Penelopei Cruz, il eclipseaza pe Bond in cateva scene⦠videoclipul de inceput si muzica sunt superbe, iar imaginile din Shanghai au determinat pe majoritatea celor de aici din birou sa il aleaga ca urmatoare destinatie de vacanta. In final e un bun film James Bond, supararea mare a fost ca sala nu avea AVX si am suferit , sunetul nu a fost de cea mai buna calitate. Oricum, un film fain cu James Bond, dar nu sunt sigura ca mi-a placut mai mult ca Bourne Legacy ⦠de asta trebuie sa il mai vad inca o dat la un IMAX sau AVX : )
- person vazut, placut
e misto Daniel, si ca aparitie si ca interpretare a lui bond.
14 Nov 201215:05
Mi-e greu insa sa aleg intre el si Pierce Brosnan
http://www.imdb.com/name/nm0000112/ - person Daniel Craig
da, este ceva special la el, parca face ca acest film sa fie altfel:) abia astept:)
13 Nov 201214:21