TIFF
S-a umplut Toronto de vedete cu ocazia festivalului TIFF , as vrea sa merg si eu sa vad On the road, joaca Kristen STewart , Kirsten Dunst si Viggo Mortensen ... Abia astept
- person never say never
nu se stie niciodata unde te poarta viata ... poate o sa aveti ocazia sa mergeti la festival, cine stie ... daca nu la Tiff , poate la Cannes ...
17 Sep 201221:25
nu am vazut On the Road, dar am fost sa vad Lawless, film despre America in vremea prohibitiei, fain, desi putin cam violent pentru gustul meu
Dupa ce ne-am asezat pe locurile noastre sotul m-a intrebat: De ce sunt doar oameni in varsta in sala ? : ))) ultimul film unde erau doar persoane in varsta in sala a fost ceva despre abolirea sclaviei in US, mi-e mi-a placut la nebunie , sotul a tras un pui de somn :)) dar de data asta nu a mai dormit, i-a placut si lui f mult filmul. Tom Brady joaca super, scriptul e bun, mi-a placut chiar si La Bouef, desi nu ma innebunesc dupa el ca actor ⦠In general filmul fain, desi uitandu-ma la reviewer-uri a primit 2-3 stele si a iesit prost in comparatia cu The Boardwalk Empire ⦠- person eh
poate ajungi si ne povestesti si noua, celor care poate nu vor avea niciodata ocazia sa ajunga acolo:)
12 Sep 201209:44 - person eh
am pierdut intrarea la film cu vedetele si carpeta rosie :(( poate in weekend imi fac putin timp si pot merge .... poate ...
11 Sep 201222:53 - person pai mergi sau ai vrea?:)
ca nu prea se intelege:)
10 Sep 201209:42