pilates
Eu prractic cam de un an pilates , si il recomand cu caldura .
Fac cate o ora in fiecare zi , dupa o sedinta de pilates esti ca nou , esti relaxat esti........mai bine.
va invit in clubul de pilates.
sa mai venim cu noutati sau cu pareri
- person pilates
mi se pare plictisitor, cu siguranta nu as avea rabdare sa fac nici macar o sedinta
02 Iul 201210:12 - person Super
Si eu as vrea sa merg la inot, insa imi ia prea mult timp uscarea si cam toata procedura. Asa la tae bo sau restul pot sa fac dus cand ajung acasa si imi e mai comod. De pilates nu am ce sa zic pt ca inca nu am incercat, dar mi se pare asa lent din ce am vazut pe net, ca sigur m-as plictisi. Mai bine ma duc sa pedalez la bicicleta statica.
30 Iun 201219:43 - person hmm
mi se pare plictisitor, prefer sportul in aer liber
16 Sep 201110:44 - person eu prefer natura
eu una prefer miscarea in natura. mai ales vara merg la inot, alerg sau merg pe bicicleta. nici nu mai folosesc metroul sau autobuzul.
30 Aug 201114:23 - person pilates
depinde de tine...eu, de ex, fac acasa - le pun pe tv si nu mai am nevoie de nimic altceva...imi place ca sunt scurte si pe nivele de greutate pentru ca eu am mari probleme cu spatele.
29 Aug 201116:38 - person club
Sunt si eu mare amatoare de Pilates, ptr mine a facut minuni, il recomand tuturor, asa de fain iti sculpteaza corpul ca nici un aparat de sala. E super mai ales pe timp de iarna cand nu prea poti sa faci altceva, eu practic de cativa ani, dar nu la sala, ci acasa. DVD-ul meu preferat este Breakthru: Core Conditioning Pilates, cu asta am inceput, imi plac si tipele Tracy si Michelle, mai am si un alt DVD cu ele dar parca primul e cel mai cel. Am incercat si cateva DVD-uri ptr incepatori condus de alte tipe, dar au fost super plictisitoare, in plus nu simteam ca fac nici un progres , asa ca le-am returnat. Tu ai inceput de la nivelul 0, sau ai trecut direct la avansati? Crezi ca e important sa faci Pilates de una singura sau e mai fain la sala? Ei reusit sa corupi vreo prietena sa te insoteasca?
04 Feb 201120:13