Ski

person

Ce partii preferati cand mergeti la ski? Mergeti pe partii dificile, va place viteza, sau preferati partii usoare care sa nu va solicite prea mult genunchii si in general tot corpul? Unde ati mers, sau mergeti in iarna asta la ski?

• person vezi

ca sunt niste oferte incredibile in perioada asta, pt inceputul lui februarie, intr-o statiune de ski din bulgaria!

14 Ian 201111:16
  • person ski in weekend

am mers in weekend la o partie langa noi, nu mai mult de o ora cu masina, a fost minunata vremea, ningea linistit, nu erau cozi la telescaun, super! doar ca pe cateva partii era gheata si prin urmare am cazut, culmea ca eram aproape de sosire si partia era aproape orizontala, dar am incercat sa intorc pe gheata si am ajuns in sant. a fost f distractiv ;) am strigat de acolo caci nu ma prea puteam ridica, in sfarsit a aparut un copil de vreo 10 ani si m-a intrebat : are you ok? haha, i-am zis ca sunt bine, sa isi vada de drum ca nu am nimic, strigam de bucurie :)), intr-un final am iesit din sant si am plecat furioasa sa vad de ce nu venise sotul sa ma ajute, l-am gasit si pe el vreo 50 m mai incolo, tot asa in sant :)) alunecase si el pe o portiune cu gheata :)). am terminat ziua cu o supa si o cafea in chalet, lumea statea aici la caldurica in jurul focurilor din seminee, asezate strategic in mijlocul incaperilor, desi era aglomerat nu era galagie, atmosfera super, de vacanta, daca ma gandesc, de sfarsit de vacanta. Il aud si pe bursucelul meu de sot pe care abia abi l-am convins sa mearga la ski , cica: "sa mai venim , chiar daca nu skiem, mancam la cabana, admiram privelistea:)"

05 Ian 201101:18
  • person ah

e bine ca macar cu proteza poti schia, am si eu niste prieteni care si-au betegit genunchii, tot asa poarta proteza. Eu sunt innebunita dupa ski, dar mi s-a facut si mie putin frica, nu imi dau seama de ce, ca doar nu am cazut, dar nu mai pot merge pe partii dificile cu viteza. Poate si pentru ca ma tin dupa sotul meu pe partie, el vine cu snowboard-ul si ca un incepator ce e, cade de cateva ori la o coborare, eu il veghez din spate si ma opresc mereu sa vad de are nevoie de ajutor.

05 Ian 201101:07
  • person eu am

un genunchi betegit, fara ligamentul incrucisat, asa ca daca vreau sa am parte de ceva ski moderat imi trebuie obligatoriu orteza si partie cu inclinatie moderata. Anul asta cred ca o sa dau o fuga pe cea din Azuga.

04 Ian 201111:44
Recomandari