Slabire
Am o intrebare pentru cei care au folosit suplimente de slabit ca acesta : http://jurnalzilnic.com/sanatate/medicii-au-ramas-surprinsi/
Au slabit sau nu/ si daca efectul s-a mentinut
- person plasturi
am gasit o alta metoda care poate fi eficienta si anume plasturii Catch Me Patch Me, opiniile pe internet sunt bune asa ca voi cumpara
30 Mar 201720:04 - person eu recomand dansul in locul pastilelor
poate nu ti s-a raspuns pentru ca ai postat o intrebare de nutritie intr-o sectiune de sport. de fapt, chiar asta recomand - sport. alege un sport care sa te binedispuna. eu merg la cursuri de dans si am slabit 2 kg intr-o luna, dar recunosc ca am renuntat la junk food. iti recomand si tie scoala stop and dance www.stop-and-dance.ro daca esti din bucuresti. poate ca sunt utile suplimentele, dar cum intrebai si tu, daca obtii efectul scontat, nu te asigura nimeni ca il si mentii, fara o sport.
23 Dec 201619:06 - person Scaderea in greutate
Pe primul loc trebuie pus stilul de viata sanatos. O alimentatie corespunzatoare si exercitiile zilnice sunt esentiale daca se doreste scaderea in greutate.
13 Mai 201613:29 - person Rasp
Desi nu mi-a raspuns nimeni - voi raspunde eu tinand cont ca tratamentul a decurus multumitor. Pentru cei care vor incerca acest produs sa stie ca este nevoie si de sport pentru a ajunge la greutatea dorita.
10 Aug 201509:37