Sporturi de apa
Cu ce sporturi de apa ati facut in aceasta vara? Eu am incercat raftingul pe Buzau si a fost super. Nu e greu deloc, nu a fost nici prea scump (150 lei - 2 ore) si as mai face.
- person scuba diving
personal nu am facut, dar am niste prieteni care au fost in Turcia si a fost cca. 100E cu tot cu echipament pus la dispozitie:)
22 Aug 201208:39 - person Scuba
Stiu ca nu e tocmai sport dar mi-ar placea sa fac scuba diving. e usor si tot asa, am auzit ca nu e scump. a facut cineva pana acum?
22 Aug 201200:49 - person :)
Da, exact:)
07 Apr 201219:14 - person multumim pentru informare
stiu ca era si un site dedicat sporturilor, xtrem.ro, putem afla mai multe informatii si de acolo:)
03 Apr 201211:19 - person Concurs de rafting
Apropo de sporturi de apa, acum pe 20-22 aprilie va fi concursul international amator de rafting, caiac si canoe in valea Muresului (Mures Marathon). Anul trecut au fost peste 100 de participanti, dintre care cam jumatate incepatori, deci se poate:)E o sansa buna sa te si distrezi cu prietenii si sa incerci vraja "vaslitului".O gramada de ambarcatiuni de diferite forme si marimi deodata pe rau, atmosfera e foarte faina. E foarte distractiv si pentru cei care se uita numai.
03 Apr 201209:10 - person nu am incercat
niciun sport de apa pana acum
21 Mar 201213:55