Vreau bicicleta smechera
Buna fetelor,
Am fost de curand la un control si medicul mi-a recomandat expres bicicleta, pt toamna asta, pt ca se pare ca am ceva probleme cu sistemul imunitar.
Insa aici am o dilema. Ce bicicleta sa iau? Am fost in Decathlon si am cerut o bicicleta insa tipul de acolo m-a intrebat "ce vreti sa faceti cu ea, anume?" Are vreo logica intrebarea?
- person biciclete biciclete
mountain bike, cursiere, semicursiere, bmx-uri, biciclete de oras etc. sunt multe tipuri. eu iti recomand o bicicleta de oras, daca e doar pentru plimbare ;)
02 Feb 201211:38 - person .
Mistiquegirl87, poate ca ai avut o experienta urata cu o bicicleta inchiriata, insa eu si cei pe care ii cunosc sunt destul de multumiti de bicicletele gasite la centrele de inchirieri..
04 Sep 201117:23 - person inchirieaza
si nu mai ai nici grija furtului pt ca acum o poti lasa la orice punct de inchiriere. Bucurestiul devine din ce in ce mai misto :)
23 Aug 201117:34 - person inchirieaza
sustin ideea laurei. bicicletele de inchiriat de la Cicloteque arata suprinzator de bine, sunt noi si se potrivesc in special fetelor pentru ca sunt cursiere. pentru mine e mult mai comod sa inchiriez cand vreau sa ma plimb linistita prin oras.
22 Aug 201113:13 - person mai bine inchiriezi
Salut!
20 Aug 201114:02
Eu iti recomand mai degraba sa inchiriezi una, decat sa cumperi. E mai bine, mai ales daca nu ai spatiu pentru depozitarea ei. Eu, cum s-a incalzit afara, am ales sa-mi acord o ora din zi mersului pe bicicleta. Acum am un tonus mult mai bun, sunt mereu vesela si nu am mai racit (eu raceam o data la 2 luni). Imi inchiriez bicicleta de la o firma, Cicloteque. Mi-am facut un abonament avantajos. Au biciclete bune iar pe deasupra, primesc echipament de protectie si niste casti pentru muzica. Asa ca, parerea mea e ca cel mai bine inchiriezi cand ai chef de plimbare si mai bine iti iei altceva cu banii economisiti :-) - person biciclete
Sunt multe tipuri de bicicleta, dar cred ca toate sunt bune pentru sanatate. Ma gandesc ca poate medicul ti-a recomandat sa te plimbi pe bicicleta ca alternativa la exercitii cardio. Oricum,multe biciclete mi se pare foarte scumpe si nu stiu daca merita investitia. Pana la urma, daca ti-a recomandat sa mergi pe ea spre munca/scoala in loc sa iei autobuzul si ca sa te mai plimbi in weekend, cred ca merge foarte bine si o bicicleta de oras. De ce nu inchiriezi una?
20 Aug 201111:25 - person bicicleta
eu am un mountain bike, acum mi-am amintit, ca nu am mers de doi ani pe ea :) nu ma plimbam in oras cu ea ci doar prin parc sau in afara orasului, are amortizari bune si e rosie ca focul :))
29 Sep 201022:22 - person Vezi ai grija
sa nu cazi in ispita "bicicletelor scumpe", pt ca nu mai ai scapare. Am un prieten care a dat 1200 euro pe o bicicleta.
24 Sep 201009:18
Da, poate face multe si are frane hidraulice si furca cu amortizor nu stiu de care, insa pana la urma ramane totusi doar o bicicleta... - person sigur
sigur ca are logica:) sunt f multe tipuri de biciclete:) poti sa ii spui exact pentru ce iti trebuie :) plimbat in aer liber --nu cred ca trebuie sa fie de o complexitate anume:)
20 Sep 201013:04