A mai fost casatorit...

by: babytree
Prietenul meu a divortat de sotia lui acum 2 ani. Eu nu-l stiam pe atunci.

Problema este ca se vede constant cu ea si isi trimit sms uri ciudate. Am vazut o data un sms in care ea ii spuna: :"mai tii minte cand am mers in x loc si cat ne iubeam pe atunci?".

El mi-a zis ca nu inseamna nimic pt el, dar..ma simt foarte foarte aiurea uneori..

Ce se intampla?
 

eva31

eva31

Gaseste pe altul.

02 Apr 2011, 03:06

Si eu am mai fost casatorita, dar nu mai tin legatura cu fostul sot, nici macar pentru copil. Depinde de fiecare, dar daca prietenul tau face asa ceva, ar fi bine sa il inviti sa se mute inapoi cu fosta lui sotie si tu sa iti gasesti pe altul.

fulg_indragostit

fulg_indragostit

:)

13 Aug 2010, 14:00

cred ca se mai vede si cu ea

ro71

ro71

Intelege-l

16 Nov 2009, 17:23

Parerea mea este ca fosta sa sotie incearca sa-l "recupereze" incercand sa il faca sa-si aduca aminte de momentele frumoase pe care le-au trait impreuna. Pentru a comenta in continuare daca va reusi sau nu este dificil intru-cat nu ne-ai dat date suplimentare ca de exemplu de ce a divortat de "fosta", daca exista si alte motive care l-ar putea aduce impreuna cu aceasta cum ar fi copii (1,2,...,x) de exemplu si in ce relatie simti tu ca esti cu el in acest moment, adica daca merge sau nu relatia voastra. Vreau sa-ti mai zic sa nu care cumva sa-i arati ca ti-e frica ca poti sa-l pierzi pentru ca atunci chiar il vei pierde si mai ales nu-l cicali, fii sigura pe tine si fa-l sa te iubeasca. Adevarul de altfel il poti afla tot de la el si mai putin de la noi. Din cate stiu eu femeile sunt specialiste in intelegerea semnalelor trupului asa ca daca ai o discutie cu el ai grija sa nu fie cu intrebari directe despre cum se intalneste sau ce simte cand primeste sms-uri de la fosta sotie ci mai degraba aceste lucruri trebuie spuse indirect si urmareste-i reactiile. Va reactiona cu siguranta, iar de cele mai multe ori trupul spune ceea ce gura refuza. Pana atunci sa fii iubita,... pe curand.