Cariera-Divort

by: dragosh_soul
Ce te faci cand ai un copil mic ,o sotie carierista si o casa de intretinut? Cand ea vine la 10 acasa ,iar tu ,le faci pe toate ,in cazul meu ,chiar si banii :( Stiu ca ma iubeste ,dar nu stiu cat mai pot suporta. Nu sunt genul e barbat care taie si spanzura ,cu replici de genul " in casa mea ,si pe banii mei ,fac ce vreau! " ,doar ca noi ar fi trebuit sa fim o familie ,nu....doi tati. Merita sa divortezi din asta?
 

adina_mirela

adina_mirela

la multi ani, Dragosh!

07 Ian 2007, 20:11

La multi ani, multa sanatate si un an mai bun, cu multa intelegere si rabdare pentru cei din jur si numai impliniri!Sper din tot sufletul ca ai avut sarbatori minunate alaturi de familie!Eu personal, cred ca sarbatorile care au trecut au fost cele mai frumoase de pana acum!Sa ai o saptamana usoara!

dragosh_soul

dragosh_soul

multumesc...

18 Dec 2006, 13:26

ca va pasa. Stiti de ce m-am inscris pe site-ul asta? Exact de asta. Are un forum..uman. Succes tuturor care scriu aici, sunteti exact dovada de care au nevoie misoginii pentru a fi exclusi din discutie :)

adina_mirela

adina_mirela

Buna din nou!

15 Dec 2006, 14:06

E foarte greu sa treci printr-un divort, atat pentru voi doi, cat si pentru bebe.Sunteti doua persoane mature care stiti ce vreti, trebuie sa aveti doar rabdare si intelegere si sa puneti pe tapet toate problemele care va nelinistesc, si sa discutati despre ele cu calm si in liniste. E imposibil sa nu fie o cale de mijloc.Ganditi-va la bebe, are nevoie de voi doi alaturi ca sa creasca frumos, in intelegere, iubire si liniste. Pentru familie merita sa faci orice sacrificiu,divortul trebuie sa fie ultima solutie.Succes Dragos si incearca sa ai rabdare! Cu intelegere se rezolva tot!

dragosh_soul

dragosh_soul

sper...

15 Dec 2006, 12:23

ca si ea isi va da seama...vedeti voi ,e greu sa stii ca nu tu esti pe primul loc...dar e foarte greu sa stii ca familia ta nu e pe primul loc. Pana la urma..,banii "nu e o problema" ,familia insa ,poate deveni....

anna

anna

nu merita

08 Dec 2006, 14:48

sa divortezi pentru asta. Am facut si eu cativa ani ca si sotia ta..acum m-am cam potolit. Mi-am dat seama ca trebuie sa pot si sa stiu unde e limita intre familie si cariera. Am avut discutii foarte mari pe tema asta.E foarte greu sa dai sfaturi. Ma voi gandi la voi si-ti voi scrie mai mult. Oricum nu divortul este solutia, atata timp cat va iubiti inca.

adina_mirela

adina_mirela

Buna Dragos!

07 Dec 2006, 19:44

Divortul este ultima solutie, sau ar trebui sa fie ultima solutie!Eu sunt o fire mai practica, si intotdeauana caut sa analizez un lucru din toate punctele de vedere.Din ce ai scris tu mai sus, deduc, ca sotia ta, chiar daca vine la ora 10 in fiecare seara, tot tu esti cel care produce mai mult in casa.Drept pentru care, in aceasta situatie, eu daca as fi in locul tau as asterne pe o hartie lucrurile pozitive si lucrurile negative care rezulta din aceasta situatie si le-as discuta cu ea. Comunicarea este f importanta in astfel de situatii, mai ales ca sunteti trei iar cel mic e cel mai important si are nevoie de ambii parinti alaturi.Nu este vorba de orgolii aici, nu este vorba de cine da mai mult sau mai putin, trebuie sa vorbiti amandoi despre aceasta problema si sa vedeti ce puteti face ca sa fiti multumiti amandoi.Intradevar, noi femeile ne dorim o cariera, dar pe primul loc ramane familia.Iar in familie nu este loc de orgoliu si ambitie, trebuie sa fim trei intr-unul.Comunica si spune-i ce te deranjaza, calm, si cautati impreuna solutia.Intotdeauana cand se analizeaza o problema cu foarte multa intelegere, dragoste si liniste, se ajunge mereu la o rezolvare buna!Succes, daca mai pot fi de folos cu ceva, cu placere iti voi mai impartasi din ce stiu.Sarbatori fericite la intreaga familie!