Cum pot sa o inteleg mai bine?

by: ionutzh
poate ca nu am mai putut sa acord atenția necesara în ultima perioada am făcuto sa se îndepărteze de mine?Am încercat sa o surprind , într-o seara știam ca a avut o zi grea, am așteptato cu casa plina de lumânări 174 mai exact, cada plina cu apa călduța și plina e spuma, șampanie , marcarea ei preferata, ciocolata, am făcut un masaj , si ea era suparata ca nu merita toata astea din partea mea , ca eu am fost mereu alături de ea și ea acum simte ca nu mai e la fel , nu ca nu ma mai iubește , tot zicea e vina ei dar eu știu ca defapt e vina mea ca nu i-am acordat atenția necesara în ultima perioada. Oare totul va trece de la sine și dacă e scris sa fin împreuna o sa se întoarcă ea la mine? Nu vreau sa o presez,sa o sufoc cu nimic. Va mulțumesc!!
 

eva31

eva31

Ori nu te iubeste ori are pe altcineva

25 Sep 2011, 00:08

Dar o femeie, in general, nu ramane ``rece`` la astfel de atentii de dragoste. Decat daca are alt motiv.

oana00anton

oana00anton

nu te inseala?

18 Iul 2011, 08:58

dupa descrierile tale s-ar putea ca ea sa fi gasit un alt barbat

ionutzh

ionutzh

Multumesc de sfat

05 Mar 2010, 18:51

Multumesc mult de sfat, a trecut deja o perioada dar ea nu vrea sa petreaca weekendul cu mine de 6 weekenduri tot pleaca de langa mine si mie tare greau sa stau fara ea, simt ca inebunesc, nu vreau sa o pierd, o iubesc enorm si vreau sa fie fericita, acu ea e plecata iar si eu stau singur in casa, nu am chef sa ies sa fac nimic ma gandesc numai la ea. incerc sa nu vb cu ea s ao las in pace, dar am sensatia ca se indeparteaza din ce in ce mai mult de mine , si a inceput sa-mi reproseze toata nimicurile pe care le-am facut, tot ce fac nu ii convine.

marya_b

marya_b

Indiferenta..

23 Feb 2010, 20:56

Uneori indiferenta este buna, iar daca tu incerci prin orice mijloace sa o faci sa se simta bine si ei nu ii convine nimic, atunci sunt mai multe variante: fie faci lucrurile astea prea tarziu, dupa o perioada lunga in care nu ai facut nimic in acest sens si asta a dus la o racire a relatiei, fie ea si-a dat seama ca isi doreste altceva, fie atentia acordata de tine e prea mare acum si esti prea posesiv, lucru care o deranjeaza si se simte sufocata, fie....pot fi multe variante. Poti incerca sa lasi lucrurile o vreme asa, adica sa nu mai fi atat de atent cu ea si sa te relaxezi, sa te simti bine, eventual la o bere cu prietenii. E posibil ca dupa o perioada de "pauza" intre voi, sa va redescoperiti pe voi si relatia voastra.

Mult succes!