Cum sa o recuceresc ? Stiu ca se poate ..

by: bcristi
Trec prin clipe foarte grele cu prietena mea .. SUfar nespus de mult si nu stiu ce sa fac . Aam trecut printr-o perioada mai grea si ea zice ca si-a pierdut din sentimente fata de mine . Vreau inapoi . Ea e singurul motiv pentru care ma mai "tarasc" pe lumea asta .. Toate astea se intampla si pe fondul dorintei ei de libertate (are 18 ani eu 21). Suntem impreuna de 1 an ... Si nu ma simt deloc in stare sa raman fara ea .. o iubesc prea tare . Si ea inca mai simte ceva pt mine .. dar nu e la fel .. O vreau inapoi cu orice pret ... Acept orice sfat daca se poate
 

dragosh_soul

dragosh_soul

incearca sa vezi de ce

05 Dec 2006, 23:19

Da ,de ce nu te mai iubeste? Pana la urma ,iubirea...e un sentiment prea profund ca sa se piarda asa repede. Poate esti prea posesiv ,vezi aici chestia cu libertatea...,poate esti prea gelos ,poate....poate relatia ta cu ea nu mai mergea ,si ea ,a gasit cea mai simpla scuza : Nu te mai iubesc. Gandeste-te bine ,la tot ceea ce ti-a reprosat pana acum ,vezi daca poti face lucrurile sa mearga asa cum ti-ai dori tu...si du-te la ea. Nu te ruga in genunchi. Fi tare ,fetelor de varsta ei nu le plac tipii care se "tarasc"...vorb barbati puternici ,siguri pe ei. Du-te la ea, fii insa tare ,puternic ,si dispus sa faci compromisuri :)

anna

anna

depinde de fiecare in parte

20 Nov 2006, 14:43

s-ar putea sa o sufoci cu dragostea ta siin plus sunteti si foarte tineri. Incearca sa joci un pic de teatru sa o lasi putin deoparte, sa nu mai pari asa interesat de ea. Nu stiu ce sa-ti spun mai mult. Dragoste cu sila nu se poate. Stiu insa sigur ca, chiar daca sentimentele ei pt tine au scazut din intensitate, in cazul in care va vedea ca nu mai esti asa interesat de ea...o sa fie deranjata de asta si..poate revine. Nu stiu daca e chiar bun sfatul meu.