4 ani, nici un "te iubesc"?

by: seagull
O prietena mi-a povestit de curand de un cuplu care de 4 ani, de cand sunt impreuna, nu si-au spus niciodata "te iubesc". ea a asteptat sa-i spuna el primul, iar el n-a facut-o niciodata. Ce parere aveti? Eu una nu concep asa ceva - va dati seama de cate momente intime au fost privati cei doi?
 

pheideas

pheideas

eu am stat 11

26 Mai 2009, 03:09

care e problema ? daca cei doi au alt mod de a-si manifesta dragostea, nu vad nicio problema, ca nu au folosit cuvinte. aduceti-va aminte, cand va intalniti cu un prieten. de cate ori ii rostiti numele ? mi s-a intamplat de multe ori sa petrec ore intregi cu o cunostinta noua si sa nu stiu cum o cheama. mi-a spus la inceput, dar am uitat. a fost vreo problema de comunicare ? absolut niciuna ! sentimentele nu au nevoie de cuvinte, ci de gesturi. pheideas.blogspot.com

seagull

seagull

@gaspy

08 Mai 2009, 12:59

mai sunt impreuna, dar relatia deja scartzaie. adica se cam apropie de sfarsit. ma intreb, oare nu sunt 4 ani irositi? eu tot nu pot trece peste faza de "nici un te iubesc". mi se pare trist.

egodog

egodog

sincer acum,

06 Mai 2009, 17:11

eu n-as fi rezistat 4 ani. dupa primi doi suntsigura ca as fi urlat un mare "te iubesc" di toata fiinta mea. si normal, as fi asteptat raspunsul. daca nu mi-ar fi raspuns nimic i-as fi aratat frumos usa.

gaspy

gaspy

wow!

01 Mai 2009, 14:11

4 ani am stat si eu cu iubitul meu, dar "te iubesc" s-a spus dupa 6 luni. e drept, el primul, dar totusi... nu-mi inchipui sa fi trait toti anii aia fara acele momente in care eram amandoi cuprinsi de emotii si ne luam in brate si ne faceam declaratii de dragoste. nu stiu cum au rezistat cei doi atata timp. si acum, mai sunt impreuna?