acum sunt si mai rau ...

by: sky_fire
E ciudat ca el se comporta acasa ca si cum nimic nu ar fi in neregula ,eu am descoperit toate acele lucruri ...Nu mi-a spus el ...Continua sa le faca si mai nou vb chiar cu mine ...Nu stiu ce sa mai fac e un om ciudat care s-a dovedit a nu fi nici pe departe ceea ce credeam eu ...Ca sa stiti in cazul in care aveati un semn de intrebare vb doar cu femei,nu si cu barbati,si din cate am inteles,cred ca a iesit cu una din ele la cafea...eu am 20 si el 30 ..ce faaaaac ?????????
 

grisha

grisha

Anna are dreptate

22 Nov 2006, 22:20

Sky fire Anna are dreptate ! Asta am vrut sa zic !

anna

anna

Draga sky_fire

27 Oct 2006, 14:58

Ce sa-ti spun eu tie? Decat ca mi s-a intamplat asa ceva si mie. Si un timp m-a mintit si m-am mintit ca nu e nimic, decat simple conversatii pe net. Apoi , dupa ceva vreme, am descoperit ca sunt si intalniri si sex si ...implicatii emotionale. Eu nu prea cred in simple conversatii. imi pare rau pentru tine. iar sfatul acela precum ca sa faci si tu la fel, nu cred ca te alina, pt ca pe tine doar el te intereseaza, nu? E rau si greu. Stiu.
Cel mai bine asculta-ti inima. Sper sa treci peste "grelele" astea.

pisi

pisi

Buna,Sky

27 Oct 2006, 11:47

Daca el nu te-a informat despre "prieteniile" cu acele fete de pe net,inseamna ca ii este teama de reactia ta (poate stie ca esti tu mai geloasa) sau incearca sa-ti ascunda ceva,si tind sa cred mai degraba ultima varianta,din moment ce au iesit si la o cafea impreuna si tie nu ti-a spus nimic pe tema asta.
Sa fiu in situatia ta,as incerca sa discut cu el si l-as ruga sa-mi explice situatia,si i-as mai spune ca nu-mi convine ca el sa intretina relatii de prietenie cu fete/femei pe care eu nu le-as cunoaste si nici in ruptul capului n-as accepta ca el sa iasa cu ele la o cafea fara mine.

Daca nici dupa aceasta discutie,el nu-si schimba atitudinea fata de acele cunostinte, ti-as propune sa faci exact cum face si el,si anume,intretine si tu legaturi pe net cu diferiti barbati,faceti schimb de poze,intalneste-te cu ei,si chiar povesteste-i lui cu insufletire despre acei barbati.
Daca cumva reactioneaza violent,ii poti replica,ceva de genul: " Am vrut sa constientzezi si tu,cum ma simt eu,cand discuti si te intalnesti cu alte fete,in spatele meu sau fara stirea mea."

Iti garantez ca va da rezultate chestia asta...

Mie imi pare rau pt tine,ca treci prin momente grele din cauza lui,si nu-ti doresc decat sa fii tare,si sa iei deciziile corecte,gandindu-te mai ales la tine,nu la el.

Te-am pupat si mult succes. :)