Ai participa la un curs care sa te invete sa ai relatii fericite?

by: lgabriela
Multe dintre noi suferim din dragoste, sau ne chinuim in relatii care ne consuma toata energia. Suntem marcate de relatii vechi dar inca necicatrizate. Ne trezim ca repetam si cu iubitul acelasi model din copilarie cand ne doream zadarnic atentia parintilor. Noi provocari apar tot timpul... Cum ar fi daca cineva ne-ar invata cum sa avem relatii fericite? Sa ne vindecam sufleteste si sa stim cum sa ne construim o relatie de succes?
 

eva31

eva31

Cel mai bun curs este timpul

26 Oct 2009, 02:03

Eu as participa la un astfel de curs. Dar nu ii prea vad rostul. Doar eu stiu cine sunt si cu cine pot fi fericita. Modelul se repeta in general cand facem greseala sa alegem acelasi tip de barbat ca cel care ne-a facut nefericite. Deschide bine ochii, cunoaste-l mai bine pe noul barbat din viata ta si decide cu capsorul ala destept si cu inimioara aia sensibila si buna daca merita sau nu sa-l iubesti. Iar problema cu "modelul din copilarie" va disparea de la sine cand vei realiza ca, de data asta, ai ales un om mai bun decat cel care te-a facut sa suferi.

nymphetamines

nymphetamines

nu poate nimeni sa ne invete

23 Apr 2009, 13:36

pentru ca oamenii sunt diferiti si nimeni nu poate cunoaste tipologia umana exact. dar ne poate da sfaturi dupa care sa ne ghidam si sa ne imbunatatim sansele de a avea relatii fericite. da, eu sustin ideea, atata timp cat cel care tine cursurile est eo persoana avizata, cu cunostinte temeinice si atestate de psihologie.