am nevoie de cat mai multe incurajari...

by: flaviutza
Buna tuturor!... am sa incerc sa fiu cat de scurta, pentru a nu va plictisi pe parcursul lecturarii acestui subiect :P... Sunt cu prietenul meu de aproape un an... toate bune ,incredere, respect, planuri de casatorie, iubire mare si pasiune intre noi...numai ca el tot pleaca in partea cealalta. de cand suntem impreuna, mai bine de jumatate din timp el a fost plecat, pentru a munci pentru noi, cum spune el. incearca sa ma convinga sa stau cuminte si sa-l astept pana in decembrie, cu o mica pauza in august, cand vine el o luna acasa...sincer mi se pare ingrozitor de mult. il iubesc, il respect, mi-as dori sa ne ducem toate planurile la capat..dar uneori ma vad la capatul rabdarii. oare chiar o sa mai rezinte relatia noastra atata timp?
 

seagull

seagull

nu stiu ce sa zic

27 Mar 2009, 14:45

am avut doua relatii in care a intervenit distanta si amandoua s-au terminat, una din initiativa lui, una din initiativa mea. nu am incredere in astfel de relatii, mi se par foarte greu de pastrat.

tigerheart84

tigerheart84

... complicat

23 Mar 2009, 22:27

Cam stiu cum e intr-o astfel de situatie ... va trebuie multa incredere unul in celalalt si te rabdare, daca unul pleaca, iar celalalt ramane. Stii cum se zice ... daca e dragoste adevarata o sa treceti peste toate obstacolele. Eu zic sa si faci ceva ... asigura-te ca o sa treceti peste toate obstacolele. Succes!

ladybug

ladybug

stiu ca tu ceri incurajari

20 Mar 2009, 15:34

dar in ritmul asta nu va rezista. insa, te pot incuraja sa schimbi ceva, sa lupti pt relatia ta. de ce nu pleci si tu cu el? plecati impreuna sa strangeti bani. e aproape imposibil sa stati atata timp separat. lupta pt relatia ta