Am nevoie de sfaturi va rog

by: gheart
Buna..sunt intr-o relatie de 3 ani cu un baiat nu stiu cum a trecut asa de repede timpul dar eu pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai ciudat.Parca nu mai e locul meu langa el.Nu stiu daca il iubesc sau doar daca tin la el.Ne-am certat de multe ori si s-a pus problema despartiri, dr el in final ma suna ca ii e dor de "noi" , ori il sun eu.Practic nu pot sta fara el...obijnuinta.Am treucut prin atatea faze si ii multumesc ca a fost mereu langa mine.Nu stiu ce sa fac multe persoane imi spun ca pot mai mult de atat nu trebuie sa stau langa un baiat de frica de singuratate sau din alte motive.Credeam ca el e alesul, credeam ca el e jumatatea mea si in unele momente inca mai cred asta dar mereu revin la starea mea si vreau sa fug de tot....Nu stiu ce se intampla cu mine oare caut prea mult perfectiunea in el???Sincera sa fiu imi este foarte frica sa incep alta relatie...daca renunt la iubirea lui si cine stie daca o sa ma mai iubeasca un baiat la fel de mult ca el...sau pe de alta parte ma gandesc ca pot gasi pe cineva care o sa ma iubeasca mai mult..si poate nu o sa mai existe certuri din tot felul de prostii.Oare e vina mea???Sunt eu prea tensionata si exagerez?
 

eva31

eva31

Poate ca si din partea lui e doar obisnuinta

09 Apr 2011, 03:50

Altfel nu s-ar fi pus problema despartirii nici macar o data, cu atat mai putin de multe ori. Si in final, relatia voastra tot se va termina.

ella8789

ella8789

uite ce zic eu...

03 Mai 2010, 10:12

chiar ieri aveam o discutie cu un grup de prieteni, cum ca majoritatea cuplurilor dupa 3 ani isi dau seama ca nu mai vor sa fie impreuna. nu e valabil la toate cuplurile, dar la majoritatea da. de exemplu eu am o rel de 3 ani jum, dar nu se pune problema. ne iubim si acum si daca ne cartam nu trece ziua fara sa ne impacam, dar cunosc f multe cazuri ca al tau, care s-au si desparit si chiar au gasit ce au vrut. unii au luat o pauza si apoi au ajuns tot la despartire pt a si-au dat seama ca le e mai bn separati. incearca. daca va iubiti va veti impaca, dar atentie! nu o sa mai fie la fel daca va impacati, pt ca stii... ciorba reincalzita nu mai are acelas gust. mult succes inm alegerea facuta!

isabellla

isabellla

buna

02 Mai 2010, 20:22

la un momnent dat fiecare simtim ca ne-am saturat ca vream altceva ca vrem libertate sau de ce sa-mi pierd timpul cu un singur baiat.

gandestete ca ai langa tine un baiat bun si ca el nu vei mai gasii repede.certurile sunt in orice relatie si trec. depinde de ce simtii pentru el ? e obisnuinta deja sau iubire...