Atatea investitii, chini si sperante ...

by: tigerheart84
Acum putin timp va scriam pt a va cere ajutorul in privinta relatie mele cu un barbat mai invarsta decat mine. Azi vreau sa va impartasesc durearea mea ... Dupa multe certuri si multe sacrifici si caprici ale lui inghitite de mine, mi-a spus ca nu ma mai iubeste ... cu atata usurinta si nepasare ... Sunt prea obosita fizic si psihic ca sa ma mai doara, dar sunt furioasa pe mine ... pe el ... I-am daruit atatea, dragostea mea, sprijin, alinare, iar el pur si simplu ma calcat in picioare ... Nu pot sa ma impac cu gandul asta, nu pot sa inteleg cum a putut fi asa ...
P.S. Eu i-am fost alaturi in unele momente grele, iar el imi face asta cu 3 luni inainte de bac ... dar asta inseamna sa fi proasta, nu?
 

tigerheart84

tigerheart84

mersi!

06 Mar 2009, 18:56

Mi-a facut mult bine mesajul tau. Mersi mult pentru incurajari!

nymphetamines

nymphetamines

:(

05 Mar 2009, 13:06

imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. daca este un lucru pe care l-am invatat in timp dupa cteva relatii esuate, este sa nu ma chinui prea mult pentru nici un barbat. daca ma iubeste ar trebui sa depuna efortul de a fi cu mine. daca nu, nu. iar eu nu o sa depun mai mult efort decat depune el. si daca un tip nu ma sun anu o sa petrec 7 zile intrebandu-ma de ce. inseamna ca ceva este mai important pentru el decat eu. si atunci pas. nici el nu va mai fi important pentru mine.
ahhh si au am asa o atractie fata de barbatii complicati. numai ca de multe ori mi-am dat seama ca nu sunt chiar asa de complicati. sunt chiar simpli si foarte prosti :))
si vezi tu, barbatii sunt mult mai insensibili decat noi, asta trebuie noi sa intelegem. daca am putea si noi sa gandim ca ei ar fi atat de bine. eu tot incerc, cine stie, sper sa-mi iasa :))
bafta la bac. ahhh, ps, dupa doi ani de du-te vino, si pe mine m-a parasit unul cu vreo 9 ani mai in varsta decat mine cu o luna inainte de bac :)) mda... atunci am inceput sa-mi dau seama cam cum sta treaba asta cu barbatii... chiar nu se merita