Barbatul vaduv..

by: nelimaria
Buna,am si eu o intrebare,sau mai multe..poate functiona o relatie cu un vaduv care are si doi copii mari?Am si eu unu si sunt divortata de 2 ani,dar copilul meu are 5 ani fata de ai lui de 16,18 ani.
Ce viitor are aceasta relatie??El se va mai gandi la fosta??Eu o pot inlocui pe ea?Cum,mai ales fata de copii?Multumesc!!!
 

eva31

eva31

Auzi, tu cauti nod in papura sau care e problema?

04 Iun 2011, 03:47

Foarte bine ca e vaduv, nu iti apare ``fosta`` in batatura cand iti e lumea mai draga. Iar copiii cresc toti in acelasi loc, te comporti cu toti la fel. Doar veti fi o familie. De ce nu te bucuri tu de relatie in loc sa iti fac probleme care poate nici nu vor exista?

nelimaria

nelimaria

...

01 Iun 2011, 13:00

sincer nu de f mult timp..mai bine de o luna,dar ne vedem de 3 ori pe sapt chiar daca suntem la 120 km unde de altul..,vrb des pe mess,tel...eu sunt in Italia,el este italian...si deja se schimba situatia,dar nu are de a face ca el este italian eu romanca,pana la urma oameni suntem cu totii,nu??

nelimaria

nelimaria

:)

31 Mai 2011, 19:30

Flower86,treaba este mai simpla,pentru ca el vrea sa isi refaca viata si copii la fel,are doar 40 ani..ii este greu sa unul singur,si casa si copii si munca..plus ca avand si eu unul...ne placem,vrem sa ne facem un viitor impreuna,ne intelegem f bine...dar eu am o mica retinere totusi...ms!