cand ea are studii superioare iar el nu...

by: khristy_k
multi zic ca pe parcurs,in cuplu,or sa para discutii pe aceasta tema..voi ce credeti?
 

karllitta17

karllitta17

ce sfat imi dati

04 Ian 2008, 16:27

Am aceeasi problema:iubitul meu nu are studii superioare.Mi-e teama ca pe viitor acest fapt va afecta bunul mers al relatiei, mi-e teama ca parintii mei nu vor accepta aceasta relatie(suntem de 3 luni impreuna).Pt ca am prea multe temeri legate de aceasta diferenta de studii,apelez la bunavointa voastra de a-mi da un sfat, eventual din proprie experienta.

adinax

adinax

sa nu facem o confuzie!

21 Feb 2007, 12:16

Sa nu facem confunzie intre cei fara studii si cei cu minte putina! Am fost intr-o situatie identica dar pot spune ca el chiar daca avea opt clase (eu l-am convins sa faca liceul la fara frecventza)avea un coeficient de inteligenta mult peste medie. Cu ajutorul lui am luat zece la lucrarea de licenta pt ca a citit pt mine si m-a ajutat foarte mult. Chiar m-am simtit inferioara in fata lui eram ca un copil la meditatii asa ca daca nu autosugestionezi superioritatea ta si daca el are atata inteligenta sa faca fata provocarilor de zi cu zi atunci chiar cred ca o sa fiti fericiti!

meghe

meghe

Buna!

20 Oct 2006, 11:48

Sunt impreuna cu viitorul meu sot de un an ,implinim luna viitoare. Eu am Facultatea de Administratie Publica dar el nu are facultate. Insa niciodata nu m-am gandit ca imi e inferior. Relatia noastra a evoluat foarte frumos, suntem prieteni de sase ani, dar abia de un an ne-am dat seama ca suntem suflete-pereche si credeti-ma nu sunt vorbe goale!
El imi e alaturi la bine si rau, mi-a demonstrat ca pot avea incredere in el, ca are incredere in mine...ca ne iubim si ca orice greutati am avea, daca suntem impreuna, sanatosi putem trece peste absolut orice!
Pentru mine nu conteaza ca nu are facultate, poate va face ca are timp, conteaza mult ca el e omul langa care vreau sa fiu toata viata si cu, care vreau sa am copii!
Are o slujba zic eu destul de buna,nu e sef dar castiga bine si e foarte ambitios, vrea sa fie tot mai bun!
Sunt sigura ca impreuna o sa putem face multe!
Nici unul din noi nu e bogat, traim decent, dar cine stie, daca avem putin sprijin ne deschidem afacerea noastra.Nu i-am reprosat faptul ca nu are studii si nici nu am de gand sa o fac, ar fi cel mai urat lucru, ar fi jignitor...si i-am spus si lui ca nu trebuie sa se simta inferior, il iubesc asa cum e! Pornim in viata egali si asa vreau sa continuam!
Eu cred ca daca esti alaturi de persoana care te implineste sufleteste, restul vine de la sine!
Banii si averea se pot face si impreuna daca exista intelegere!
Dar asta e doar parerea mea!
Multa iubire si intelegere tuturor!

mimotz

mimotz

DE cele mai multe ori apar discutii

11 Oct 2006, 16:26

si eu am trecut prin asta si el in ciuda faptului ca aveai cu cine discute si era destul de aerit si-n mentalitate era complexat si asta i-a influientat destul de mult caracteerul in timp. Noi fetele nu prea tinem cont de asta dar barbatii sunt foarte orgoliosi si mai ales cand nu trebuie. Si apar complexe false pentru un petic de hartie. Conteaza sa fie om in primul rand.

khristy_k

khristy_k

Buna

10 Oct 2006, 17:57

Am postat acest topic pt ca am fost in aceasta situatie si inca mai sunt.In prima relatie era diferenta intelectuala prea mare intre noi, la acel barbat am tinut dar..erau momente cand pur si simplu nu gaseam teme de discutie cu el.Cu actualul nu am asemenea probleme chiar daca nu are facultate.

moon_girl

moon_girl

ai dreptate

10 Oct 2006, 11:32

Cel mai bine ar fi sa nu te intereseze asta....dak il iubeshti cu adevarat...dar sincer... ce femeie vrea sa iasa cu un baiat shi sa te faca de ras cu "cunoshtiintza" lui?

addy

addy

hmm

10 Oct 2006, 11:23

Iubirea nu ar trebui sa tina cont de asemnea lucruri. E complicat pentru cei care au un asemenea complex, insa totul tine de mentalitate.

iulianatom

iulianatom

Este adevarat

09 Oct 2006, 15:30

Eu fac parte din categoria fetelor care au facultate,iar partenerul nu.Nu cred ca numai eu sunt in lumea asta singura, dar nu avem ce face. Este adevarat ca in cazul fetelor este cu totul altfel:ei se cred aia neglijatii si ar face orice pt a te convinge sa renunti la scoala.

moon_girl

moon_girl

Da,este f posibil

08 Oct 2006, 04:14

Este cel mai posibil....insa cele mai multe cazuri le-am vazut knd el avea studii shi ea nu.Baietii sunt putini ciudati.. dar dupa cum v-am zis..cazurile p care le shtiu eu sunt cam la fel.El (fara sa vrea) se crede superior fatza de fata shi ajungandu-se la diferite conversatii ...fata ajunge sa se simta prost din cauza spuselor lui.Acest lucru se poate intampla shi invers