...Cand EL inca se mai gandeste la fosta...

by: dannia
Esti intr-o relatie serioasa... cu el. Te iubeste, il iubesti dar simti ca ceva nu e in regula. Vorbeste adesea despre fosta, pare ganditor, chiar trist uneori si vrei sa fii intelegatoare (desi iti vine sa-l strangi de gat) pt ca stii ca a suferit enorm. Te enervezi, iti trece etc. pt ca vrei sa-l ajuti sa depaseasca momentul. Dar nici nu vrei sa traiesti in incertitudine la nesfarsit. Ai nevoie sa stii ca TU esti cea pe care o iubeste si ca trecutul nu reprezinta o amenintare pt viitorul tau.
Cat de mult se poate accepta o astfel de situatie? Astept parerile voasre!
 

aidaa

aidaa

comunicarea este solutia

18 Apr 2007, 21:39

incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui exact ceea ce crezi,ceea ce simti....de cat timp sunteti impreuna???mult succes si sa ne tii la curent cu ceea ce faci.

tomberoni

tomberoni

Relatie Serioasa?

22 Mar 2007, 15:53

Daca tu ai zis ca ai o relatie serioasa si el inca se mai gandeste la altcineva e un pic cam grav. Relatie serioasa inseamna ca esti deja cu el de cel putin un an. Iar daca dupa un an el tot se mai gandeste la ex, ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare. Asta este parerea mea. Daca sunteti la inceput, ai rabdare cu el pt ca timpul le rezolva pe toate . Crede-ma.