ce alegi la 20 de ani cariera sau iubire???:((

by: bibiroro
Buna,tuturor!Iarasi am ajuns sa va cer sfatul..In ultima vreme iubitul meu face mari presiuni sa fim impreuna,sa fiu sotia lui si sa trec facultatea la distanta desi eu nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.Ma iubeste enorm dar imi zice ca el nu mai poate sta fara mine si vrea sa ii fiu mereu aproape.Eu imi doresc sa termin facultatea, sa fac masterul si sa am un job pe domeniul meu care ma incanta ff mult.El locuieste in Mehedinti,iar eu Barlad si fac facultatea in Bucuresti..Ne vedem destul de rar, mai ales ca el lucreaza in diverse locuri din tara. El are 34ani vrea o familie si zice ca face tot posibilul sa se mute cu serviciul aproape de casa lui daca ma decid.Eu am 20ani si cum e normal la varsta asta mai am chef de copilarit si vreau sa imi indeplinesc toate visele si sa ma bucur de viata si stiu ca e posibil impreuna! Dar el nu mai are rabdare cu mine la varsta lui si practic ma pune sa aleg inte el si scoala..As vrea sa le aleg pe amandoua,dar el nu accepta sa vina in Bucuresti si sa astepte dupa mine si copilariile mele.Nu renunt la facultate,dar nu vreau nici la el pt ca tin la el prea mult!Ce ma fac??Dau iubirea adevarata pe planurile mele?? nu vreau sa gresesc..
 

jullly

jullly

cariera-facultAtea

04 Sep 2012, 04:07

el si-a trait tineretea,tu nu. ai tot timpul sa gasesti altul. nu e sg baiat care te poate iubi. si daca asa mult te iubeste, te asteapta, desi totusi nu e cam mare dif de varsta?

eva31

eva31

La varsta ta, vezi-ti de facultate.

09 Apr 2011, 03:48

LA 20 de ani si fara facultate terminata, eu as alege cariera. Nici asa de maturi intelectual si afectiv nu sunteti ca sa va promiteti iubire vesnica. Si orice frustrare de a ta, chiar si pe plan profesional, se va resimti mai tarziu, chiar si in relatia de cuplu si vei ajunge sa il invinovatesti pe el pentru esecurile tale profesionale.

eva31

eva31

Le poti face pe amandoua.

26 Oct 2009, 02:26

Educatia, studiile superioare si cele postuniversitare conteaza foarte mult in ziua de azi. Iti dezvolta intelectul, caracterul, te ajuta sa te cunosti pe tine insati si sa evoluezi intelectual. Dar, daca intre voi e dragoste adevarata, facultatea si masterul se pot face si la distanta. Importanta e iubirea. Daca relatia va rezista sau nu, depinde doar de voi si de Dumnezeu. Dar, daca vei renunta acum la fericire, e posibil sa nu mai ai o a doua sansa la o viata frumoasa si implinita. Oamenii sunt ingeri cu o singura aripa. Nu pot zbura decat impreuna. Cariera, oricat de importanta ti se va parea la varsta ta, iti va hrani mintea si mandria, dar iti va usca sufletul. Si te vei trezi la 50 ani implinita profesional si poate si financiar, dar te vei simti singura, trista si parasita de lume. Si atunci te vei intreba daca a meritat sa-ti sacrifici dragostea.

ce fel de dragoste

23 Oct 2009, 21:06

e asta ,daca nu te lasa sa iti termini studiile? Cum adica nu mai are rabdare, dar de cat timp te asteapta? Cam egoist tipul, nu? Un barbat f in varsta fata de tine si care nu are rabdare!!! hmm ... not a good catch! Sfatul meu ar fi sa termini facultatea, sa inveti sa fii pe picioarele tale si apoi sa te mariti si sa faci bebelusi, daca te iubeste te va astepta. Altel inseamna ca el vrea neaparat sa se insoare, nu conteaza cu cine ... bafta!