Ce este dragostea?

by: anomysse
De multe ori ma simt singura langa partenerul meu. Il simt rece, distant, indiferent si ma intreb daca asta este o trasatura generala la barbati sau daca doar prietenul meu este asa...
Simt ca uneori il sufoc cu atentia pe care i-o acord si simt ca nu ii place aceasta afectiune pe care eu i-o ofer. Ma simt intr-adevar nefericita.
Ma uit in oglinda si vad un chip chinuit care incearca sa joace un rol fata de cunoscuti, ca totul este bine si ca sunt fericita. Nu sunt fericita, trebuie sa recunosc.
Ma aflu in ipostaza de a gandi ce este dragostea: afectiune, grija, respect, toleranta, iertare, sinceritate si devotament...Este oare suficienta lista?
Uitandu-ma la partenerul meu observ perceptia lui asupra iubirii: spatiu, libertate, indiferenta, individualism, minciuna si nepasare...
Nu mai stiu ce este dragostea....
Va rog sa ma ajutati!!
 

adi_nick_3000

adi_nick_3000

CREEAZA-TI AMINTIRI FRUMOASE,ASA TE AJUTI

23 Iul 2008, 23:09

intra pe BLOGUL SUFLETELOR

NU SE POATE FARA ROMANTISM

Desi fac de toate in viata,am un blog dintre cele vreo 5 ale mele unde incerc sa spun sufletelor cat de importanta este iubirea.cred ca este unul dintre cele mai frumoase bloguri romanesti: cauta pe google BLOGUL SUFLETELOR sau dinbara de sus la adresa http://blogulsufletelor.blogspot.com. am vreo 5 sau 6 sau 7 bloguri, nu mai stiu nici eu dar acesta este cel mai frumos dintre toate.accesati-l, merita,credeti-ma.intrati in arhiva si convingeti-va.incerc sa alin suflete,sa ofer amintiri,povesti de viata, etc.

elion

elion

ce este iubirea

13 Iul 2008, 01:07

pentru ca iubirea sa se nasca este nevoie de intilnirea, si de dialogul, dintre 2 emotii, ce se pot transforma in pasiuni. pentru ca iubirea sa existe este nevoie de fenomenul impartasirii emotiilor stirnite de pasiune, prin involuntarul reflex de a vibra atunci cind esti daruit emotional ... de putinta de a reverbera la nivelul cel mai profund emotional, atunci cind esti obiectul pasiunii celuilalt, dar si de a fi tu insuti subiect al izvoririi inefabilei pasiuni, pe care doresti sa i-o daruiesti ... intr-un cuvint, de putinta ca in tine sa se nasca refluxuri emotionale atunci cind mareea pasiunii partenerului atinge tarmurile sufletului tau.

fara acest dute-vino emotional impartasit, fara aceasta reciprocitate a starilor de magie si extaz sufletesc, fara aceasta maree a fluxurilor si refluxurilor pasionale, iubirea nu exista. caci iubirea nu este subiect de sine-statator, ci fluxul care leaga 2 tarmuri ale pasiunii simtite, identificate, daruite si impartasite. si daca acest flux nu exista, nu exista nici iubire.

panterootza

panterootza

am trecut prin ceea ce treci tu acum...

14 Iun 2008, 12:08

stiu cat este de greu,si stiu cate ganduri te apasa...este pacat sa iti irosesti timpul si iubirea cu cineva care nu merita!de ce spun eu k nu merita?pt k nu are nevoie de ceea ce ii oferi tu;sa mai pretindem sa si pretuiasca?ar fi de prisos...alternative nu prea ai...ori iti faci curaj si renunti la el(crede-ma,chiar sunt barbati care stiu sa pretuiasca si sa iubeasca o femeie!),ori ramai langa el,in agonie(in acest caz,nu spera sa ¨´se schimbe´´ceva in bine...nu se va schimba,te asigur!...cea care se va schimba vei fi tu,si va veni ziua in care vei pleca,cand vei constientiza ca nu te mai tine nimic langa el...nici macar obisnuintza...vei simti tu singura nevoia da un nou inceput,de iubire impartasita...).Am trecut prin aceeasi situatie,si am ales cea de a2a varianta..de a ramane si a face tot ce imi sta in puteri pt a salva ¨íubirea¨noastra...dar a venit ziua in care am realizat ca nu mai este nimic de salvat!nici chiar iubirea mea...daca este ceva ce regret acum,este ca nu am pus punct mai demult,si m-am incapatzanat in zadar...Acum stiu si simt cum e sa fiu iubita,protejata,adorata!si cand ma gandesc la trecut,si compar ceea ce nu am avut,cu ceea ce am acum...

dorut

dorut

te intelegem

13 Iun 2008, 13:12

Dragostea este o floare rara...