ce sa fac???????????????

by: barbie2010
buna tuturor

Am 34 de ani si nu am cu cine sa vorbesc de aceea am ales acest forum.
Povestea noastra este si frumoasa si trista.Acum 17 ani m-am indragostit de un baiat mai mare cu 3 ani decat mine.Am avut prima relatie sexuala cu el daruindu-i ceea ce aveam mai de pret.
Can ai nostri parinti au aflat de relatia noastra s-au opus foarte mult incat ne-am despartit.Fiecare din noi a urmat cursul vietii.Eu am plecat in strainatate pentru munca incercand sa-l uit,ceea ce n-am reusit niciodata chiar daca am avut alte relatii.In tot acest timp el m-a cautat,a intrebat de mine si nimeni nu i-a spus nimic,in special ai mei parinti i-au ascuns mereu unde sunt chiar daca in toti acesti ani eu veneam de 2-3 ori acasa.
Intre timp eu am aflat ca este casatorit asa ca am ramas cu o mare parere de rau.
Acum o luna,deci dupa 17 ani am primit un telefon de la el si placut surprinsa am stat de vorba minute intregi si fiecare povestind despre viata lui am descoperit ca amandoi suntem singuri in viata si nefericiti.M-a invitat la el si m-am dus sa-l reintalnesc.Pot sa spun ca
 

eva31

eva31

Si care e problema?

02 Apr 2011, 02:33

Nu cu parintii traiesti si daca ei nu il accepta si tie iti place, indeparteaza-te de parinti. Mie mi se pare un om cu capul pe umeri care te-ar putea face fericita. Bravo, tine-o tot asa.

loving2008

loving2008

Parintii nu ar trebui sa se bage

10 Dec 2010, 15:42

Frumoasa poveste de iubire dar trista...Si eu trec prin asta...parintii nu accepta dar nu ma intereseaza.Daca intre mine si el va fi totul ok vom ramane impreuna.
Iubirea adevarat niciodata nu dispare!

barbie2010

barbie2010

am spus in mesaj insa vad ca nu s-a inregistrat

06 Nov 2010, 13:03

bineinteles ca m-am interesat.Am aflat ca este casatorit.Afland aceasta,m-am gandit ca pot sa-mi iau adio de la el caci nu poti sa strici o casnicie.

autumn

autumn

Spui

01 Nov 2010, 09:46

ca ai incercat sa il uiti dar n-ai putut. Dar nici n-ai incercat sa afli nimic de el de fiecare data cand veneai in tara. Cum vine asta?