cea mai frumoasa surpriza

by: moon_girl
Povestea mea p scurt este una f lunga in realitate......pentru inceput va spun k am un prieten de 1 an shi 3 luni .....in momentul de fatza ne iubim foarte mult shi chiar acum cateva zile mi-a demonstrat asta.... acum 6 luni m-a inselat cu o colega de a lui.. shi nu am mai putut avea incredere deloc in el... nu puteam sa fiu k inainte...insa ..l-am putut ierta ...shi pentru k facusem chestia asta am vrut sa o iau k un nou inceput...o noua viatza... o noua relatie...insa nu a fost chiar asa.... nu iti poti uita trecutul....sunt amintiri ..sunt dureri...sunt shi fericiri...cu toate k erau f putine...
a fost greu pana ne-am acomodat iarashi...shi pot zice k acum ne iubim mai mult k la inceput....

Incepand cu ziua de ieri....el fiind disperat k nu il cred k ma iubehste cu toate k il crederam dar nu il lasam sa le umfle in pene)....mi-a fcut o mik surpriza.....numindu-se "SEARA ROMANTICA"

Am ajuns la el acasa... shi m-a pus sa ii promit k nu am sa fac nimik din ce nu imi zice el... shi am acceptat cu toate k ma speriase .. nu shtiam deloc despe ce era vorba... ptr inceput mi-a dat o mik scrisorik... parfumata... in care imi zicea kt insemn eu ptr el..........de la inceput ma emotionasem... el in acest timp era in camera... cu usa inchisa....

a venit m-a legat la ochi shi.... m-a dus in camera unde era adevarata surpriza.... nu ma asteptam deloc...eru lumanari puse in forma de inima... era totul farfumat...shi cel mai tare m-a impresionat....un lucru facut de el...p un carton mare.....lupita hartie creponata shi scris cu alb.. un TE IUBESC... a fost frumos... ptr k nu ma asteptam shi ptr k s-a chinuit...shi a fost facut de el.... nush e f special...mi-au dat shi lacrimile de emotie...a fost f frumos...nu am sa uit niciodata!
 

addy

addy

hmm

10 Oct 2006, 11:35

Nu vreau sa te intristez, insa ar trebui sa iti pui cateva intrebari: a facut asta pentru ca se simtea vinovat, sau pentru ca mai ascunde ceva?

Daca te-a inselat acum cateva luni ce te face sa crezi ca nu o va mai face din nou cu alta ocazie? Iti garanteaza el asta?

Mai analizeaza putin. Intr-adevar este un gest frumos pe care l-a facut si e normal sa te bucure si sa te emotioneze... numai sa nu te arunci din nou cu capul inainte. Lasa-ti o portita de iesire pentru orice eventualitate. o marja de eroare. E un sfat... parerea mea. :)