Cele trei etape ale iubirii

by: aimeero
Buna tuturor,
Va prezint un extras dintr-o carte, despre etapele iubirii. Mi se pare ca atinge unele adevaruri despre relatii. Voi ce credeti:

"Imi doresc sa fii fericita, dar imi doresc de asemenea ca fericirea ta sa devina mai profunda. Imi doresc ca relatia noastra sa ne ajute inimile sa se deschida la maxim, la unison cu aspiratia lor cea mai profunda, ca o ofranda adusa iubirii, indiferent de fericirea de suprafata pe care o simtim. Stiu ca aceasta aprofundare a iubirii presupune angajamentul de a fi deschisi interior, caci uneori amandoi avem tendinta de a ne inchide sufleteste.
Pentru a fi deschisi, amandoi trebuie sa devenim constienti de fluctuatiile subtile ale inimilor noastre si de aspiratia lor cea mai profunda. Uneori, sunt fericit sa te iubesc sis a ma bucur de parfumul tau delicious. Alteori, imi doresc sa aprofundam viata noastra de cuplu, sa ne discutam impreuna sentimentele si sa ascult ce parere ai, incotro doresti sa se indrepte viata ta si relatia noastra. Noi ne putem oferi insa reciproc mai mult decat atat: inimile.

Mai departe citeste aici: http://aimee.ro/Dezvoltare-personala/Relatii/cele-trei-etape-ale-iubirii.html.
 

isabellla

isabellla

f frumos ;)

16 Iul 2009, 11:20

niciodata in viata nu poti sa spui ca o sa iuibesti f mult si cu adevarat pe cineva.
ce a ce e in sufeltul tau doar tu stii si nu poti exprima prin cuvinte .
parerea mea intr-o relatie ai nevoie de incredere intelege si nervi ;))(+iubire)