Certurile,sare si piperul unei relatii?

by: tish
 

gansaculx

gansaculx

RE: Certurile,sare si piperul unei relatii?

02 Oct 2004, 19:22

Sunt certuri si certuri...mici tachinari din dragoste peste care pot trece...si care seara le impaci in pat...cat esti tanar...si sunt certuri cand inima sangereaza azi, sangereaza maine, din lipsa de respect pt cel de langa tine,,,si care vor duce inevitabil la despartirea sufleteasca pt TODEAUNA, far posibilitate de reabilitare.

inocenta

inocenta

Certurile,sare si piperul unei relatii?

23 Sep 2004, 19:29

Mmm.. urasc certurile intr`o relatzie ..totushi au si ele partea lor din acea relatzie.

Si ..recunosc ca imi plac acele certuri care nu fac decat sa atate ..acele certuri care vin din iubire .. intzelegetzi ceva ?
eu da! ...:)

tish

tish

07 Sep 2004, 18:46

Eu nu stiu ce sa raspund la subiectul propus de mine.Pana sa ma casatoresc daca ma intreba cineva as fi spus ca certurile intr-un fel sau altul(depinde si ce se spune si felul in care se spune) deterioreaza in timp o relatie(as fi spus din experienta proprie),la care pana la urma renunti,ca se duce tot.
Acum avand acel sot minune,ne-am certat de nenumarate ori,dar nimic nu s-a schimbat in relatie in sensul de a se strica,datorita certurilor am descoperit poate ce nu mergea asa cum unul din noi si-ar fi dorit,ce isi dorea fiecare de la relatie,intr-un cuvant ne-am cunoscut mult mai bine.

tish

tish

07 Sep 2004, 18:46

Eu as putea spune ca as putea avea...doar ca eu nu sunt pacifismul in persoana:) Sotul meu e cea mai calma persoana pe care am cunoscut-o vreodata,atat de intelegator(de nenumarate ori l-am intrebat cum de ma poate suporta ca eu in locul lui mi-as fi dat papucii de mult,zambind imi spune ca nu ma suporta,ma iubeste chiar si atunci cand ma port ca cel mai rasfatat copil din lume),eu sunt cea care tuna si fulgera.

moon

moon

07 Sep 2004, 18:46

Dupa sfatul unui psiholog avem nevoie de a rabufni din cind in cind pentru a descarca tensiunea acumulata.Cea mai lunga realtie pacifista am avut-o de la 18 la 21 de ani.Cred ca la acea virsta e mai usor sa nu acumulezi tensiune intr-o relatie pentru ca putina experienta de viata te face sa idealizezi omul de linga tine.Cu timpul pretentiile cresc si asteptarile neimplinite creeaza frustrari.Visul meu insa este sa am un companion de viata cu care sa nu ma cert niciodata.Sa fie realizabil?Are cineva o astfel de relatie?

diefenbaker

diefenbaker

07 Sep 2004, 18:46

Lewl , chiar ma gandeam zilele astea la aspectul asta. Am o relatie de 5 luni si 24 de zile si zilele trecute imi spune iubita ca inca nu ne-am certat....foarte bulversata....ca si cand ceva nu era in regula. Nu m-am prins imediat de faza , doar vreo 2 zile mai tarziu cand s-a enervat dintr-un cuvant aruncat aiurea si s-a suparat raaaaaau, ceva de genul "dispari , sa nu te mai vad" . Acum inteleg ca avea nevoie de o cearta.....
Adevarul este ca toata afacerea asta mi-a cam afectat increderea dar in ceva timp increderea poate reveni. Eu zic totusi ca sunt benefice unele certuri cu conditia sa fie rare , la obiect si practic sa reprezinte doar descarcarea stressului pe partenerul de viata :D .

moon

moon

07 Sep 2004, 18:46

In cazul meu relatiile au fost solide inainte de aparitia unei certe.Prima cearta, urmata de altele...frustrarile din cadrul acestor conflicte mi-au lasat un gust din ce in ce mai amar dupa care a urmat despartirea(intr-o relatie care a durat 5 ani si intr-o casatorie de 1 1/2 ani).Actualmente in ultima casnicie sint la faza gustului foarte amar.Sotul meu a devenit un agent stresor deja prea puternic, asta pentru ca nu am gasit solutia practica de a nu mai locui impreuna.Cred ca certurile sint semnul existentei unor dezacorduri majore intre parteneri si al imposibilitatii de a ceda unul in favoarea celuilalt.Chiar daca unul cedeaza dar in urma unui scandal este un semn ca ajungerea la un compromis devine din ce in ce mai dificila.Cred ca cei care se iubesc si se respecta nu au nevoie de altercatii violente ca sa descopere solutia unei probleme.Intr-o lume ideala ar trebui sa fim capabili sa ne despartim la prima ocazie cind simtim nevoia de a tipa pentru a ne face auziti.(Parere absolut personala)

tish

tish

Certurile,sare si piperul unei relatii?

07 Sep 2004, 18:46

Ce credeti,certurile,ineviatabile intr-o relatie, destrama relatia in timp sau o intaresc mai mult?Relatia dupa o cearta revine pe fagasul normal,devine o relatie mai buna tinzand spre relatia ideala sau relatia usor usor se destrama datorita lor?