cum sa-l fac sa nu se mai enerveze din orice???

by: cata_ema
de cate ori vreau sa vorbim despre ceva, tot timpul se enerveaza, imi zice ca nu are timp...face orice ca sa evite discutiile!!!suntem impreuna de 4 ani, locuim impreuna,dar faptul ca nu pot sa-i spun nimica pt k se enerveaza repede ma deranjeaza asa de tare incat imi vine sa plec de acolo.poate gresesc si eu cu ceva,nu iomi dau seam cu ce, dar...asta e.ce sa fac?sau ce sa nu fac???
 

ellegance

ellegance

Dragele mele,

24 Sep 2007, 22:17

Nu va lasati incatusate in relatii care va fac rau.Atata timp cat sufletul va e mereu cuprins de teama ca"iubitel"se va supara de cate ori veti deschide gura,nu e OK.Egoismul lor ,dus pana la a interzice prietenia cu o fata,va va sufoca intratat,incat ,dupa o vreme nu veti mai fi voi inseva,iar in preajma acestor oameni veti ajunge sa va fie teama si sa respirati ,ca nu cumva sa se supere.Spuneti stop inainte ca relatia sa va sufoce.

simona2

simona2

...

24 Sep 2007, 17:11

si ce ma doare cel mai tare e ca nu e genul de persoana care sa ma asculte cand am o framantare sufleteasca... si stau si ma intreb cateodata... oare ce reprezint eu pt el? daca nu e in stare sa ma asculte cand mi se intampla ceva rau, cand nu-mi gasesc linistea si simt nevoia sa vorbesc cu cineva? atunci de ce mai sunt langa el?
poate ca nu ma mai deranja asa tare daca aveam o prietena careia sa ma confesez... dar a avut grija si in aceasta privinta... sa-mi interzica sa ies fie si cu o fata... pe motiv de distanta, pe amenintari de genul: "vrei sa ies si eu la suc cu un prieten?" dar de unde stiu eu ca intr-adevar nu iese si fara sa-mi spuna? chiar eu am iesit de cateva ori fara sa-i spun. am gasit o portita, desi imi cunoaste fiecare pas pe care il fac...

simona2

simona2

...

24 Sep 2007, 17:04

cam in aceeasi situatie ma regasesc si eu... singura diferenta ar fi ca nu locuim impreuna... din contra... locuim in orase diferite... eu nu-i pot spune nimic din ceea ce ma deranjeaza la el fara sa se enerveze.(prietenul tau cand se enerveaza? cand vrei sa vorbesti despre...?) in prostia mea incerc sa-i spun tocmai pt a lua masuri, pt a nu ai face acele lucruri... dar nu reusesc decat sa incep o noua cearta, cearta care a devenit obisnuinta la noi (acum nu stiu daca din cauza distantei sau din cauza caracterelor noastre. parca niciunul n-ar vrea sa cedeze.)

pisi

pisi

Luati o pauza!

18 Sep 2007, 14:26

Cata,ia o pauza de el si de relatia voastra,dar nu inainte de a-i spune ce anume te deranjeaza la el si la relatia voastra,dar nu pe un ton nervos si acuzator,ci pe un ton cat mai calm si neutru cu putinta.
Laund o pauza ii vei oferi lui timp de reflectie asupra comportamentului sau in ceea ce te priveste,la randul tau vei avea timp pt a-ti sonda simtamintele,pt a reflecta asupra situatiei dintre voi doi.

Iti doresc sa ajungeti la o concluzie favorabila amandurora,nu numai unuia dintre voi.
Sa auzim numai de bine!

ellegance

ellegance

Esti sigura ca simte ceva pentru tine?

10 Sep 2007, 18:51

Probabil esti foarte tanara...am experienta a peste 22 de ani de casnicie...am luptat de-a lungul anilor cu aceeasi problema si am ajuns,din pacate,dupa ani de autocondamnare ,la concluzia ,cumplit de dureroasa ,ca am fost doar un pariu castigat,un 'obiect',care,odata dobandit,poate fi uitat intr-un ungher,obiect pe care si l-a achizitionat doar pentru ca erau multi doritori.Desi e foarte comunicativ,chiar agreabil,ii place sa fie abordat si discuta cu lejeritate orice subiect pus in discutie.Cu altii...Acum o iubeste pe EA,femeia 'visurilor'lui ,cu care vorbeste ore la telefon zilnic,fara a fi deranjat ca este zi sau noapte, face saptamanal sute de kilometri ca sa fie impreuna,comunica cu prieteni,cunostinte,dar comunicarea cu sotia lui il enervaza,inca din prima saptamana de casnicie...[la care nu vrea sa renunte].Simtaminte?Zero!Poate siguranta faptului ca stie ca te 'are'il fac sa nu acorde importanta faptului ca ai si tu nevoi,dorinte,sentimente...Cerceteaza-i sufletul,daca iubirea exista cu adevarat mai merita sa continui,altfel...pacat de zbucium inutil din partea ta1