Cum sa-l recuceresc daca el este cu alta?

by: vesper
Anul trecut in martie l-am intalnit pe EL...am avut o relatie de 3 saptamani dupa care ne-am despartit pentru ca eram prea distanta. Dupa 3 luni ne-am impacat iar relatia a fost una de vis care a durat 8 luni, dupa care ne-am despartit pe motiv ca eu eram prea posesiva si prea geloasa. Am stat despartit 2 saptamani, in timpul acela el a avut o alta prietena pe care a parasit-o si s-a intors la mine.Dupa 3 saptamani ne-am despartit din aceeasi problema. Ne-am impacat din nou dupa 2 luni.A mers foarte frumos relatia pana cand a cunoscut-o pe EA si m-a parasit pentru dansa. Mi-a spus ca a tinut foarte mult la mine, dar m-am schimbat si nu mai sunt persoana de care s-a indragostit. Mi-a mai spus ca daca as fi redeveni acea persoana s-ar intoarce la mine din nou.Ce pot sa spun? Mi-am schimbat look-ul; am abortad stilul mai clasic, am devenit mai feminina si mai ignoranta, dar nu stiu cum sa abordez situatia pentru ca el este deja cu ea si spune ca o iubeste.As face orice ca sa-l fac sa tina la mine din nou si sa se intoarca inapoi.
 

seagull

seagull

mai ignoranta?

31 Oct 2008, 11:51

nu-nteleg... toate ne maturizam la un moment dat, ne schimbam, vrem mai mult de la noi. spunem noi la 17 ani ca o sa purtam tenesi toata viata dar nu prea e asa. iar un barbat ar trebui sa tina pasul... lipsa schimbarilor inseamna de cele mai multe ori plafonare...
si nu inteleg, el iubeste numai aspectul fizic la tine? cu personalitatea CUM RAMANE??

tantza

tantza

gaseshte-ti pe alt cinve;)

20 Oct 2008, 16:51

Hey nu te mai gindi la el... daca o persoana iubeste=> nu se mai uita la faptul ca eshti geloasa, nu se sufoca de la asta si nu gaseshte motiv de despartire, din contra el ar trebui sa pretuiasca acest lucru ca tu doreshti ca el sa fie doar al tau si reciproc... Parerea mea este ca tot ce a fost intre voi e doar o pasiune... oricum nu poti intoarce, timpul e ireversibil si chiar de ar reveni presupun ca doar pt citva timp, cel ce gresheshte de doua ori va greshi si de mai multe, TU AI DEMNITATE, doreshte-i fericirea shi nu-l mai baga de seama, o dragoste normala aduce fericire ci nu suferinte, shi nu te schimba tu pentru el schimbate pentru tine, pentru ca el deja te-a schimbat cu alta... Gindeshte-te ca nu e el unul singur baiat draguts... distreazate!!!!:P good luck

pisi

pisi

vesper,

14 Oct 2008, 02:08

crezi ca ai nevoie alaturi de tine de un barbat care nu stie ce vrea si care te-ar insela din orice motiv, cu oricine?

fii sincera cu tine insati cand iti vei raspunde la aceste intrebari.

succes!

trenta

trenta

CUM SA-L RECUCERESC DACA E CU ALTA

04 Oct 2008, 07:28

BUNA,
AM TRECUT PRIN INSELACIUNE CU ACTUALUL MEU PRIETEN SI POT SA ITI SPUN CA ORICAT DE INDRAGOSTIT E DE ALTA DACA TEA IUBIT VREODATA AI SANSE...TREBUIE SA STI CUM SA IL ABORDEZI...PUNETE INTRO LUMINA DE VICTIMA, SI FAL SA SE SIMTA RAU PENTRU SUFERINTA TA DAR CU MARE GRIJA FARA CA SA ISI DEA SEAMA CA ASTA INCERCI SA FACI. iNCEARCA SA VORBESTI CU EL CAT MAI MULT..NU II DA TIMP SA FIE SINGUR PENTRU MULT TIMP FARA SA TE VADA SAU SA TE AUDA..SPUNEI CA IL IUBESTI DAR CA TU ESTI FERICITA DACA EL ESTE FERICIT..O SA VEZI CUM O SA SE SCHIMBE...CEL PUTIN CU AL MEU A MERS...SI VREAU SA ITI SPUN CA NU SE DESPRINDE DE MINE NICI UN MINU....CONTIUNUI CU ACELASI COMPORTAMENT.
dACA NU MERGE SI ESTI DISPERATA SUNT ALTE CAI DAR NU SUNT FOARTE CRESTINE..JE JE JE SPER SA TE IMPACI CU EL. pUTEREA ESTE IN MINTEA TA. sUCCES SI CAPUL SUS!!!

deedee_vd

deedee_vd

o iubeste?

02 Sep 2008, 12:56

Daca te iubeste pe tine nu are cum sa o iubeasca si pe ea.Ziceai ca esti geloasa si posesiva...ar trebui sa-i arati ca te-ai schimbat.Poate ar trebui sa-l inviti la o cina speciala pregatita de tine ca amici si ati putea discuta despre asta.Sau ai putea sa nu-l mai cauti si sa-l lasi sa se gandeasca daca vrea sa fie cu ea sau cu tine...timpul poate face minuni in cazuri din astea.