da-ti-mi un sfat va rog!!!

by: giorgiana88
am o relatie cu un barbat de 27 de ani (eu am 21). Suntem impreuna de 8 luni. El nu e din acelasi oras cu mine dar vine aproape in fiecare seara la mine acasa. In timpul zilei ne dam sms-uri foarte multe (mai mult eu!). La inceputul relatiei cand ne-a vazut sora mea impreuna a zis "sa nu-ti bati joc de el, ca te iubeste de nu mai poate"... acum cred ca s-a intors roata. Am ajuns sa-l iubesc ca pe aer si de cand m-am culcat cu el nu suport sa ma atinga nimeni altcineva in afara de el(nici macar mama). Sunt obsedata de prezenta lui si de fiecare data cand pleaca de langa mine plang. Ziua cand ma gandesc la el plang.. numai cand sunt cu el pot zambi si numai daca il vad pe el fericit.
Ce se intampla cu mine?? Atat de mult pot sa-l iubesc incat nicipe mama mea sa n-o suport?
 

eva31

eva31

Asta e dragoste

09 Apr 2011, 03:57

Si nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme. Bucura-te, ai o relatie aproape perfecta. Apropo, vezi cum rezolvi si problema cu orasele diferite.

papy2010

papy2010

totul e doar in mintea ta

26 Ian 2010, 00:56

draga mea prietena,
si eu sunt tanara am 21 de ani si am fost ff indragostita de un tip care era casatorit. desi stiam ca e casatorit respiram si traiam prin el...s-a sfarsit dupa 4 ani (cei mai frumosi din viata unei tinere) dar acum ma simt libera independenta emotional si matura...cred ca totul e in mintea ta si poti aduce totul la normal apreciindu-te ff tare pe tine.macheaza-te, intolestete simtete femeie lasa sa te admire si altii...fiii dulce si pretioasa totodata.cultiva-ti propria ta personalitate.iubeste-te mai mult pe tine si apoi pe el si totul va reveni la normal...succes!

steauabipolara

steauabipolara

cenusa

19 Ian 2010, 22:09

am o parere si ti-o zic din experientza personala : ceea ce simti tu e doar un foc de paie, in cateva luni (cel mult) se va stinge pt ca esti o persoana care consuma rapid energiile, ridicand simturile tale la paroxism...din acesta cauza, intervine si acea stare de a nu suporta sa mai fii atinsa de nimeni. din partea mamei e o atingere, nu un futut !!! nu confunda lucrurile si fii mai rationala, ti-ai mutat creierul in inima si vei pierde enorm, chiar si pe tine ! bafta sa ai;)

tashulina

tashulina

Gandesti

13 Ian 2010, 13:58

cam "dubios" in privinta "atingerilor". Atingerea mamei tale tu o compari cu cea a iubitului???

Cel putin mie efortul lui de a veni in fiecare seara sa te vada mi se pare o dovada suficienta de dragoste.