despre iubire...

by: panselutza
mai merita oare sa iubim cand totul se poate sfarsi brusc, asa cum a si inceput si absolut toate clipele frumoase descoperi ca nu au contat decat pentru o singura persoana? cum sa facem sa ne asumam din nou riscul de a iubi? si cu sa trecem de teama unei noi dezamagiri? oare chiar merita?
 

damaged

damaged

Nu se merita

09 Nov 2008, 00:56

Nu cred ca se merita sa iubesti o persoana care o sa te faca sa suferi,sa te lase singur/a.Nu cauta iubirea las-o sa vina la tine, nu are rost sa te agiti pentru nimeni persoana care o sa fie cu tine toata viata o sa iti dovedeasca ca tu esti mai important/a decat orice din viata lui/ei si dupaia poti si tu sa iti imparti iubirea cu persoana respectiva

ucutza

ucutza

no no

16 Sep 2008, 00:26

cert e ca eu am trecut prin asa ceva asemanator care m-a descurajat si acum chiar ca nu mai vreau sa iubesc,si sincer?nu cred ca as putea gasi vreodata o fiinta pe care sa o iubesc si care sa ma iubeasca la fel,ar fi pre frumos,insa iubesc si nu sant iubita sau sunt iubita si nu iubesc...asta e...iubirea e o minciuna...

elion

elion

Invitatie

11 Sep 2008, 15:24

ma bucur daca am atins coarde sensibile din sufletele voastre. v-as invita pe un alt forum, creat de mine pentru astfel de suflete:
http://carpediem.talk-forums.com/

sper sa nu va dezamagesc :).

unracusor

unracusor

wow

11 Sep 2008, 01:45

Elion,cand ti-am citit postarea m-au trecut fiorii.Mi-a placut fff mult cum ai scris.Ai perfecta dreptate...in tot ce ai scris.
Merita in orice clipa sa iubesti, chiar si pt cateva clipe de fericire, doar atunci simti ca traiesti cu adevarat.Atunci simti ce frumoasa e viata.Fara regrete.Iubeste...

desideria

desideria

aveti absoluta dreptate

24 Aug 2008, 11:07

Mi-au placut raspunsurile voastre, Pisi si Elion. Teama de dezamagire nu trebuie sa fie un impediment in a iubi din nou, desi deseori avem tendinta de a afec asa. Vezi tu, Elion, uneori e greu sa recunoastem cele spuse de tine. Or fi ele multe broaste, dar daca una anume se transforma in ochii nostri in printul/printesa fermecat/a, ce ne facem? Restul par broaste raioase pe langa el/ea. E usor nedrept, dar nu avem ce face. Atat doar sa nu uitam ca ranile se vindeca si ochii nu vad o singura data in viata printul sau printesa fermecat/a.

elion

elion

da, merita!

24 Aug 2008, 02:34

cind am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare, m-a "salvat" sfatul unui om cu multa experienta: "mai baiete, lacul este plin de broaste!"
am inteles atunci ca toata suferinta mea era pierdere de timp si de energie emotionala, pt. ca daca sentimentele pe care le oferisem nu rodisera in sufletul femeii pe care o iubeam, o iubire ca a mea, insemna ca nu acela era "pamintul" in care sa poata rodi semintele iubirii mele.
si am reusit astfel sa ma vindec, si sa plec mai departe, in cautarea pamintului fagaduintei de iubire!
personal te pot asigura ca pt. fiecare din noi exista cite un alter-ego care sa aiba profilul nostru sufletesc, si cu care putem sa tesem iubirea pe care o visam... dar pt. ca acest lucru sa fie posibil, trebuie mai intii sa ne descoperim pe noi insine, sa stim cum arata sufletul nostru, pt. ca doar suflete asemanatoare pot rezona unul in prezenta celuilalt.
si daca reusim acest lucru, vom descoperi cu siguranta acel suflet care sa fie asemanator cu al nostru, astfel incit sa nu ne mai dezamageasca si sa ne ofere exact ceea ce ii putem si noi oferi!
capul sus, zimbeste si pleaca cu incredere mai departe!
succes...

pisi

pisi

Panseluta,

22 Aug 2008, 11:23

timpul vindeca orice rana, crede-ma!

Vei mai iubi si vei mai fi dezamagita, dar gandeste-te ca ai avut parte de clipe minunate, ai cunoscut oameni deosebiti care ti-au fost alaturi o particica din viata! Iar perioadele de "recuperare" dintre relatii, foloseste-le pt a fi tu cu tine insati, ca sa te regasesti, ca sa vezi unde ati gresit, dar si ca sa dai sufletului ragaz sa se vindece!

Succes!

desideria

desideria

merita

16 Aug 2008, 13:52

Eu spun DA fara doar si poate.Si suferinta ne face mai umani. Nu-ti poti refuza dreptul la a iubi si a fi iubita pt ca intr-o zi relatia se va destrama. Inima are marele dar de a se vindeca. E pacat sa nu ai parte de fericire doar din cauza a ceea ce iti imaginezi ca va fi. Lasa lucrurile sa mearga de la sine. Bafta!