Dezamagire ...

by: 
Foarte greu m-am hotarat sa scriu, dar am citit ce scrie fiecare aici si-mi place ce ganditi.
Am o relatie de 1 an cu un barbat mai tanar cu 11 ani decat mine, si ne iubim, ne respectam, el locuieste la mine, dar ..exista un dar.
el este divortat de 10 ani si probabil la el este obisnuinta, sta foarte mult pe net, discuta cu alte femei, de asemenea n-a renuntat nici la fostele relatii, acum zice ca sunt doar prieteni, discuta la telefon. Eu consider asta lipsa de respect din partea lui, voi ce parere veti?
Mentionez ca eu am renuntat la orice relatie de cand sunt cu el, imi cunoaste toti prietenii mei. Parca simt ca nu este el cel pe care-l doresc langa mine. Mentionez ca eu sunt vaduva.
I-am spus ce ma framanta , stie ca nu-mi place ca exagereaza, am avut si discutii mai aprinse din aceasta cauza, dar totusi el nu renunta, ma invinuieste pe mine ca sunt geloasa. Dar nu este adevarat, nu sunt geloasa, dar vreau sa fiu respectata, voi ce parere aveti ?
 

eva31

eva31

O pauza binevenita

02 Apr 2011, 02:56

Barbatii in general se maturizeaza mai greu decat femeile si, daca el ar fi fost mai mare ca tine, si relatia ar fi fost alta. Nu stiu ce varsta are el, dar daca are o varsta ``frageda``, cu siguranta relatia nu va evolua spre ceva serios, pentru ca va avea impresia ca aceasta relatie ii ingradeste libertatea. Si doar stim toate ca femeile sunt cele care se ataseaza foarte mult de partener si ele sunt cele care, in general, isi ``pun sufletul pe tava`` complet si iremediabil. Eu as zice sa ii oferi o pauza in relatie ca sa se gandeasca daca ramane cu tine sau cu celelalte. Dar nu ii vorbi pe un ton transant si nici nu e bine sa tipi la el. Spune-i ca tu vrei sa iei o pauza si, daca va accepta acest lucru, inseamna ca si el vrea la fel. O mare pauza.

madalutza

madalutza

Sau ...

09 Iul 2010, 02:22

poate vrea doar sa vada daca mai este capabil sa seduca o femeie, neluand in calcul ca persoanele din jurul sau sufera ...

tashulina

tashulina

Poti lua

02 Iul 2010, 09:23

in calcul si criza masculina din jurul varstei de 40 de ani. Insa si aia trebuia sa treaca in ceva timp.

Parerea mea? Nu te irosi, pt ca viata este prea importanta pentru lucruri sau persoane care nu stiu sa te aprecieze...

Va multumesc...

15 Iun 2010, 16:57

tuturor ptr. parerile voastre, el are 40 ani si eu am 51 ani, s-ar putea intr-adevar sa se fi obisnuit cu viata de burlac, a fost burlac aproape 10 ani. Nu se pune problema ca nu l-as putea parasi deoarece sunt mai in varsta, am incredere in mine si sunt o femeie puternica.

tashulina

tashulina

Dupa cum spune

15 Iun 2010, 12:40

si ynna000 conteaza foarte mult ce varsta aveti amandoi. Ma gandesc ca daca el este divortat de 10 ani, trebuie sa aiba cel putin 28-30 ani, nu? Iar tu ai avea pe la 39-40.

Este normal ca tu sa vrei ceva serios, esti si mai matura ca ani si ca gandire, in timp ce el inca "copilareste".

Insa apucaturile astea trebuiau sa il tina maxim 2-3 ani dupa divort. Daca dureaza de atata timp ma tem sa nu se fi transformat intr-un stil de viata...

burlac

15 Iun 2010, 01:21

as zice ca are apucaturi de burlac, caci nu se poate desprinde de net si de relatiile vechi. Ar trebui sa ii faci la fel, stai si tu pe net cu alti barbati, sa vedem daca ii convine?

ynna000

ynna000

...

14 Iun 2010, 20:00

Ai putea sa mentionezi varsta amandurora?