Diferenta de varsta intr-o relatie

by: scorpion_girl
Lamuriti-ma si pe mine intr-o problema. Multi spun ca nu conteaza asa de mult diferenta de varsta intr-o relatie, atata timp cat cei doi se inteleg bine pe toate planurile. Insa ce se intampla peste 5 ani, de exemplu, daca ea are deja 40 si el doar 25 sau invers?
 

eva31

eva31

M-ai bagat in ceatza.

02 Apr 2011, 02:39

Exemplul tau e prost ales. O relatie in care totul merge bine, se transforma cu trecerea timpului. Nimic nu se pierde, totul se transforma. Era si o lege in fizica. Daca amandoi sunt maturi afectiv si intelectual, nu cred ca mai tarziu ar aparea vreo problema insurmontabila. Dar la varsta de 25 de ani, putini oameni, barbati sau femei, se gandesc la relatii stabile, pentru toata viata. MAi degraba la distractie si la ``trairea`` perioadei de 20+.

scorpion_girl

scorpion_girl

Pai si

19 Oct 2010, 09:23

cand barbatul va avea de exemplu 60 de ani iar ea 45, cum va fi sexul intre ei? ca la 45 inca mai poti bine, pe cand la 60...

nu cred

18 Oct 2010, 21:23

in cuplurile in care ea este cu mult mai mare decat el, o diferenta de 5-7 ani mai merge dar mai mult nu, chiar daca au aceleasi interese. femeile se trec mai repede decat barbatii, este chiar enervant caci cu trecerea varstei, lor le sta bine cu parul grizonat si cu cateva riduri pe fata, dar noua nu :( stiu insa cateva cupluri in care el este cu mult mai mare, aproape 15 ani diferenta intre ei, vad ca functioneaza de ani de zile, destul de bine.