difernta de varsta este chiar recomandata

by: 
O difernta de varsta intre parteneri cred ca este chiar indicata. Ce este mai placut decat atunci cand ambii parteneri au aceasi "varsta sexuala"?
Personal am facut experienta ca diferenta de varsta pana de cel putin 5 ani este necesara. Ambii parteneri incep sa puna deoparte tabuurile abia dupa varsta de 30 de ani. Indiferent ce se afirma adevarata viata sexuala incepe abia dupa aceasta varsta. La barbati apogeul sexualitatii se afla undeva intre 30 si 40 de ani. Contrar acestei varste o femeie este pe deplin virila intre 35 si 45 de ani.

Difernta intre partenera mea si mine este de 10 ani. Pot spune ca suntem foarte fericiti asa cum suntem, chiar daca ne auzim vorbe chiar din randul cunoscutilor. Cei care nu ne-au acceptat asa cum suntem ii ignoram. Si ce este cel mai important pentru noi: nu am avut niciodata senzatia ca fac dragoste cu o " baba" cum spun unii. Sunt de fiecare data surprins placut de virilitatea partenerei mele, ma surprind singur descoperind de fiecare data ceva noi la aceasta femeie "matura". Descoperire pe care o femeie tanara nu stie sa o ofere.
 

saraha

saraha

RE: difernta de varsta este chiar recomandata

21 Ian 2005, 23:37

Asta cu "femeia virila" m-a dat pe spate..stiu ca despre gusturi nu se dicuta dar te-ai fi asteptat de la un barbat sa caute feminitatea nu virilitatea..sau mai stii grecii aveau si ei obiceiuri anapoda...:)

madrigal

madrigal

RE: difernta de varsta este chiar recomandata

07 Ian 2005, 14:31

Hm...am vazut pe aici 10 ani diferenta, 15 ani... Sunt lipsita de modestie cand va zic ca v-am intrecut pe toti :) dar nu conteaza asta.
Ideea e ca varsta e ceva relativ...Iubirea e factorul esential, iar iubirea nu tine cont de varsta.
O astfel de relatie poate dura mult si bine pentru ca cele doua persoane se iubesc pentru ceea ce reprezinta una pentru cealalta nu pentru varsta pe care o au.

gotigoust

gotigoust

RE: difernta de varsta este chiar recomandata

15 Dec 2004, 11:40

Fiecare dintre noi trecem prin situatii critice!Ca suntem sau nu de acceasi varsta,nu conteaza.Adesea conteaza sa avem aceleasi planuri.Cand acest amanunt dispare dam vina pe varsta!Daca cel cu varsta mai mare il trateaza pe celalalt "de sus" inseamna ca, mai devreme sau mai tarziu se vor separa sentimentele.Cel mai mare va deveni "parinte" iar cel mic va deveni "cel care are nevoie de ajutor parintesc".Vraja este placuta la inceput.Dupa ceva ani vor incepe adevaratele frustrari.Dupa aceasta faza urmeaza una din urmatoarele trei:1-te conformezi si mergi mai departe supus/supusa;2-vezi ce ai adunat in aceasta perioada iar daca este suficient renunti la relatie;3-inseli partenerul.Toate sunt urate dar viata are un anume sens pe care inca nu a reusit nimeni sa il descopere!

dyslexia

dyslexia

RE: difernta de varsta este chiar recomandata

22 Nov 2004, 13:14

Si eu sunt de acord cu diferenta de varsta... intre mine si partenerul meu sunt 15 ani ;) evident,sunt diverse comentarii din partea tuturor.Dar asta conteaza mai putin.Atata timp cat noi ne intelegem bine,restul nu exista..

lora

lora

RE: diferenta de varsta este chiar recomandata

29 Oct 2004, 13:54

Si eu care credeam ca am o viata sexuala minunata la 22 de ani... :D Se pare ca trebuie sa mai treaca vreo 20 de ani ca sa fiu intr-adevar "pe culmile placerii"... Oricum, cu diferenta de varsta dintre parteneri sunt de acord. Este necesara din mai multe puncte de vedere...