Dilema...

by: ladyv
Bine v-am gasit!
Am o dilema.Am cunoscut de curand un baiat foarte compatibil cu mine din toate punctele de vedere ( spiritual,emotiotnal, mental) mai putin fizic . Nu este genul meu fizic.....si pare ca nu ma pot impaca cu asta.
Ma simt bine cu el, imi place sa discut cu el, insa nu imi dau seama daca ma atrage dpdv fizic....
Nu stiu ce sa fac. Ar trebui sa ii dau totusi o sansa ? Sa astept sa treaca timpul pentru a ma obisnui cu el acceptandu-l in totalitatea sa de om,invatand sa-l iubesc cu timpul asa cum e? Ar trebui sa conteze aspectul fizic sau putem sa trecem peste el?

Relatia se desfasoara si la distanta.....
 

jullly

jullly

.

04 Sep 2012, 03:34

parerea mea e ca poti incerca, nu sta totul in aspectul fizic. Tu , daca ai avea vreo problema fizica nu te-ar deranja sa se indeparteze lumea de tine si sa nu te accepte? cel mai imp e sa te intelegi si sa fie maleabil k aspectulfizik il poti imbunatati, mai greu e cu caracterul. Degeaba arata bine dca e prost. incearca,si daca chiar nu o sa te poti impaca cu asta, ai sa renunti, dar da-ti sansa sa il cunosti... sa ai sa vezi k sunt lucr mai frum care te fac fericita decat aspectul fizik

adina19102002

adina19102002

dilema...

08 Aug 2012, 23:01

daca nu esti atrasa fizic de el...mai bine renunta,dupa mine n-ar functiona,cum sa faci dragoste cu cineva care nu-ti place(chiar daca tu zici ca sunteti compatibili in toate)?

wonderland

wonderland

sfat

06 Aug 2012, 14:34

eu nu am putut niciodata sa fiu cu un barbat de care nu am fost atrasa fizic, chiar daca ne-am inteles din toate punctele de vedere, nu am reusit mai mult....gandeste-te bine, este ft greu daca atractie fizica nu ai pentru el din prima