Dilema

by: alexia_alexi
Asta vara, am fost in Spania, la prietenul meu,cu care sunt impreuna de 4 luni,si am experimentat o chestie destul de neplacuta!Inainte cu o zi sa plec, acesta a avut o nunta la un amic la care s-a dus fara mine, fiindca eu ramasesem fara bani, si deci nu puteam sa-mi platesc meniul!Eu m-am suparat, insa el spune ca nu e normal sa-mi plateasca el...in consecinta, am ramas sg acasa si el cu fam. s-a dus la nunta.Acum el a mai intrebat o pers si a spus ca aceasta ia dat dreptate...oameni bun ziceti-mi si mie..cine a gresit?
 

d1avolyytza

d1avolyytza

ai dreptate u

12 Ian 2007, 11:59

Eu cred ca avrut sa mearga fara tine,pentru ca o relatie inseamna sa faci lucrurile impreuna sa fii langa celalalt nu cu prima ocazie sa il dai deoparte!Nu a facut deloc bine ce a facut!Eu una nuu ii dau dreptate pentru ca ar trebui sa se subinteleaga k dak mergi la o nunta a prietenilor lui el plateste,dak merge la o nunta a prietenilor tai tu trebuie sa platesti,asta dak el nu are bani!

alexia_alexi

alexia_alexi

Tanxs

22 Oct 2006, 11:11

Va multumesc la toate,desi sunt deacord cu voi, vroiam sa ma asigur ca nu sunt singura care gandeste asa.
Bunul simt si omenia sunt lucruri rare in ziua de azi.Va pup

rosa

rosa

dilema

20 Oct 2006, 13:28

din ce ai povestit,draga alexia a reiesit ca umblii cu un baiat care nu merita dragostea ta.trebuie sa fii si tu putin mai autoritara cand vezi ca baiatul de langa tine te trateaza ca pe un nimeni.dreptatea e la tine,iar eu in locul tau nici nu mai vorbeam cu el.ce persoana a intrebat????tot "un zgarcit"ca el????si care profita de fete???vezi ce faci si fii tu sefa la inceputul relatiei si dupa aceea poti sa o lasi mai moale pana se obisnuieste tipu ca nu poti fii dusa de nas usor si dupa aceea e ok totu.crede-ma!!!!!!

khristy_k

khristy_k

well..

19 Oct 2006, 22:47

eu cred ca nu a vrut ca tu sa mergi cu el..daca isi dorea asta platea el..iar daca nu ar fi avut bani sa plateasca si pt tine ti-ar fi zis asta..cum zicea si moon_girl poate nu ia prea in serios relatia voastra..

moon_girl

moon_girl

dilema

19 Oct 2006, 20:05

Pai ..... poate dak iti zicea frumos k nu are bani....sa iti plateasca shi tie...poate nu iti parea asa de ciudat...el park ti-a zis intentionat shi park nu vroia sub nici un chip sa mergi cu el.Dak erai de mai mult timp cu el.....pot sa iti zic cu cea mai mare certitudine k ...chiar dak aveai bani...chiar daca nu aveai...era obligat sa iti plateasca el o data ce te-a invitat nu?
Nu zic k are el dreptate...dar avand in vedere k te cun doar de 4 luni...poate nu ia chiar asa in serios relatia cu tine..:-??.......
sa mai vedem shi parerrile altora

ingerash89

ingerash89

Unii barbati inteleg gresit egalitatea dintre sexe

19 Oct 2006, 17:19

Eu una ii consider zgarciti pe tipii kre fac chestii de genu asta..daca tu la momentu respectiv nu aveai bani asta nu insemna k nu puteai sa te duci cu el.Nu cred k era mare lucru daca iti platea el meniul.Cred k prea putin ii pasa de tine daca a fost in stare sa se duca bine mersi acolo sa se distreze stiind k tu stai singura in casa din cauze financiare..Unii barbati inteleg foarte prost egalitatea dintre sexe.Si chiar e foarte greu sa ii faci sa inteleaga k totusi un baiat ar trebui sa fie un gentleman.Si acum nu fac neaparat referire la bani..Ce pot sa iti zic..Alexia..asta e crudul adev,incearca totusi sa ii explici iar daca vezi k nu da semne de intelegere,renunta pt k te enervezi degeaba.