dragoste imposibila

by: analy
 

gavril

gavril

... ce rasturnare de "situatiune" ...

07 Sep 2004, 18:46

Draga Ioana/Ionela (uite ca ti-ai postat si numele! - insa l-ai adaptat la "monden" - Joanna) ... da" parca a mai disparut "aciditatea" ta, care iti era atat de caracteristica ...
Ce s-a intamplat ?
Vad ca mi-ai dat si dreptate, chiar m-ai laudat un pic ...
Sunt flatat!!!
Nu incercam sa-ti schimb total parerea ... ci doar sa o imbunatatesc ... Nu te simti lezata ... zic eu ca intentia a fost buna ...

Micile mele paranteze te amuza ? Mda ... totusi efectul lor sper sa nu ramana la stadiul de amuzament ...


Cu bine,Gavril.

femmefatal

femmefatal

PT GAVRIL

07 Sep 2004, 18:46

oh, ce fericire pe mine ca-ti sunt draga.....crede-ma te inteleg de unde vii...si ca esti mult mai "copt" la minte ca mine....si ca ai o alta mentalitate deoarece ai trecut cat de cat prin viata si stii la ce sa te astepti......insa te rog nu incerca sa-mi schimbi tu mie parerile mele despre intreaga lume......ah da sa nu uit probabil nu trebuia sa-l fac "porc" e mult mai complicat decat crezi tu.....like i sad....i might tell you one day.......te rog nu incerca sa deduci singur ce am vrut sa spun........sunt mult lucruri pe care nu le pot divulga....si de aceea nu prea intelegi tu ce vreu eu sa spun.....insa am sa incerc sa nu ma amuz prea tare la micile tale paranteze.

Joanna

gavril

gavril

... animalele astea ... de barbati!!! ..

07 Sep 2004, 18:46

"nu a vrut sa fie si el in situatia prietenului....deci incerca sa se protejeze pe el singur....."

Draga .... Femmefatal ... si in aceasta ipoteza, tot nu esti indreptatita sa il faci "porc", pt. ca a incercat sa se "protejeze pe el singur" .... Ce tu nu ai facut-o niciodata ? Sau ce, tu nu ai refuzat nici un baiat ? La binele tau nu te-ai gandit deloc intr-o relatie?
Eu cred ca da ... dar asta nu te face : femininul de la "porc" ...

"...intr-o buna zii poate am sa-ti spun toata povestea daca esti baiat cuminte!!! "
Draga mea, eu de cand ma stiu am fost un baiat "cu-minte" ...
daca nu ma crezi intreaba-le pe ex-urile mele ... (acum ar fi trebuit sa urmeze ceva de genul - curvele sau nesimtitele ori idioatele, dar nu spun asta; ma irita chiar gandul la cuvintele astea ...numai cand le citesc, dar sa le mai si atribui aceste "calitati" fostelor ... Nicidecum n-am sa fac asta, aceasta a fost cu titlu de exemplu in cazul in care as fi tinut supararea si frustrarea in mine care cu timpul sigur s-ar fi transformat in ura; iar ura stim ca este un sentiment negativ care sub nici o forma n-ar trebui sa-si faca loc in sufletul nostru, indiferent de situatiile prin care am trecut ...)

Cu respect,Gavril.

vasileelena2003

vasileelena2003

07 Sep 2004, 18:46

DACA EXISTA RESPECT INTRE VOI ,TOTUL VINE DE LA SINE SI MERITA SA MERGI MAI DEPARTE, SA-L INTELEGI.
INTR-UN CUVANT MERITA SA-L IUBESTI SI SA-L ACCEPTI ASA CUM
E. BAFTA!!!!!

femmefatal

femmefatal

07 Sep 2004, 18:46

Draga Gavril,


nu mai incerca sa citesti printre randuri ca o faci gresit, dar totusi sa-ti raspund la intrebare.....nu a vrut sa fie si el in situatia prietenului....deci incerca sa se protejeze pe el singur.....insa nu stii tu toata povestea...asa ca nu trage concluzi pripite.....ceea ce am scris e doar jumatate din poveste...nu ti-am mai spus ce sa intamplat dupa un an jumate de la acel eveniment neplacut....si hai sa recunosc....da, ce mi sa intamplat atunci ma pus pe ganduri si de atunci nu ma pot apropia de nimeni...si sa nu-mi spui ca nu am dreptate........si i-am spus "porc" pt ca asta ii, nu pt ca nu a vrut sa fie cu mine...intr-o buna zii poate am sa-ti spun toata povestea daca esti baiat cuminte!!! lol

gavril

gavril

... lamurire solicitata ...

07 Sep 2004, 18:46

"da mi s-a intamplat mie....cica a fost diferenta de varsta pt el.......era cu 9 ani mai mare ca mine....si nu dorea ca prietenii lui sa rada de el.....afland mai tarziu ca un prieten bun de al lui a lasa o fata de varsta mea insarcinata...macar daca imi spunea adevarul.....porcu!!!!"

Si despre care adevar este vorba ? Ca nu vroia sa fie inpreuna cu tine ? Poate ca te-a protejat ... de vreo deceptie !!
Daca iti spunea defectele , poate s-a gandit ca o sa ramai marcata sau complexata ...
La asta te-ai gandit ...
Nu cred ...
Dar lasa ... porcul ... Deci se trage concluzia ca oricine nu vrea sa fie impreuna cu tine este ... porc???
Interesant rationamentul ... Am sa ma gandesc la el ...

Cu stima,Gavril.

femmefatal

femmefatal

ha ha ha

07 Sep 2004, 18:46

da mi s-a intamplat mie....cica a fost diferenta de varsta pt el.......era cu 9 ani mai mare ca mine....si nu dorea ca prietenii lui sa rada de el.....afland mai tarziu ca un prieten bun de al lui a lasa o fata de varsta mea insarcinata...macar daca imi spunea adevarul.....porcu!!!!

gianna_r

gianna_r

HODOROGEA

07 Sep 2004, 18:46

Nu m-am exprimat corect!:p Vroiam sa spun ca ti se pare NORMAL sa faci sacrificii PENTRU PERSOANA IUBITA!:)

loryydanaa

loryydanaa

07 Sep 2004, 18:46

cred ca hodorogea are dreptate:D

gianna_r

gianna_r

07 Sep 2004, 18:46

Ai dreptate! Cand iubesti cu adevarat, treci peste orice obstacol!
FELICITARI pentru perseverenta de care dai dovada, dar...cand este IUBIRE, nu ti se pare greu ceea ce faci, ci ti se pare normal!

BAFTA!

analy

analy

dragoste imposibila

07 Sep 2004, 18:46

Salutare!!!
Vi s-a intamplat vreodata sa iubiti pe cineva si aceasta dragoste sa fie imposibil de implinit?! Si asta din mai multe motive...poate diferenta de varsta prea mare, situatia familiala...