dragoste la prima vedere?!?

by: toya
as vrea sa ma conving intr-o singura directie...exista dragoste la prima vedere?dak pentru voi exista va rog sa-mi scrieti ,poate asa ma conving si eu.v-am pupat!
 

alinutza21

alinutza21

da exista

05 Feb 2007, 00:46

Da exista dragoste la prima vedere daca crezi in ea.Eu am simtit pe propia mea piele si stiu cum e.E minunat daca si mai continua apoi.

iamzuzu

iamzuzu

eu zic ca nu

23 Ian 2007, 21:08

"Dargoste la prima vedere" cit de multe sentimente si idealuri sunt implicate in aceasta fraza .Eu nu cred ca exista, chiar daca este o oarecare atractie si oricit de puternica ... in timp totul devine mai clar iar sentimentele trebuiesc mentinute _ nu am intilnit inca cupluri care sa se simnta la fel dupa o anumita perioada de timp, ca dragostea nu moare si creste din ce in ce mai mult este altceva dar "dragoste" la prima vedere , eu cred ca exista.
In speranta ca tu o vei gasi : iti doresc mult noroc !

ali_na

ali_na

..

20 Aug 2006, 11:26

Eu nu zic nici da,nici nu.
Mie una nu mi sa intamplat..dar sper k odata sa trec si eu prin asta :)) ;;)

skumpika_dp

skumpika_dp

da,cred k da..

20 Aug 2006, 10:14

kred k da,ar trebui sa existe...am tot auzit k multe cupluri s-au indragostit ink d la prima vadere si sunt si azi impreuna...nici mie nu mi s-a intamplat asta....dar sa sper sa mi se intample si mie si celuilalt(celelaltei persoane)

andrush

andrush

:)

18 Aug 2006, 21:08

probabil exista dar mie mie nu mi s'a intamplat sa ma indragostesc la prima vedere...poate dupa vreo 2 zile ma "indragostesc" de acea persoana.:)

pinky

pinky

:)

18 Aug 2006, 12:22

dupa mine exista, nu stiu cat la suta e atractie, probabil 99%. eu sunt genul de tipa care se indragosteste repede, si ii trece la fel de repede. deci pt mine exita numai dragoste la prima vedere, in 89% din cazuri :)