dragoste la prima vedere?!?
by: toya as vrea sa ma conving intr-o singura directie...exista dragoste la prima vedere?dak pentru voi exista va rog sa-mi scrieti ,poate asa ma conving si eu.v-am pupat!eu zic ca nu
"Dargoste la prima vedere" cit de multe sentimente si idealuri sunt implicate in aceasta fraza .Eu nu cred ca exista, chiar daca este o oarecare atractie si oricit de puternica ... in timp totul devine mai clar iar sentimentele trebuiesc mentinute _ nu am intilnit inca cupluri care sa se simnta la fel dupa o anumita perioada de timp, ca dragostea nu moare si creste din ce in ce mai mult este altceva dar "dragoste" la prima vedere , eu cred ca exista.
In speranta ca tu o vei gasi : iti doresc mult noroc !
..
Eu nu zic nici da,nici nu.
Mie una nu mi sa intamplat..dar sper k odata sa trec si eu prin asta :)) ;;)
da,cred k da..
kred k da,ar trebui sa existe...am tot auzit k multe cupluri s-au indragostit ink d la prima vadere si sunt si azi impreuna...nici mie nu mi s-a intamplat asta....dar sa sper sa mi se intample si mie si celuilalt(celelaltei persoane)
:)
probabil exista dar mie mie nu mi s'a intamplat sa ma indragostesc la prima vedere...poate dupa vreo 2 zile ma "indragostesc" de acea persoana.:)
:)
dupa mine exista, nu stiu cat la suta e atractie, probabil 99%. eu sunt genul de tipa care se indragosteste repede, si ii trece la fel de repede. deci pt mine exita numai dragoste la prima vedere, in 89% din cazuri :)
da exista
Da exista dragoste la prima vedere daca crezi in ea.Eu am simtit pe propia mea piele si stiu cum e.E minunat daca si mai continua apoi.