Dragoste sau obisnuinta?

by: 
Tot aud vorbindu-se de cat timp concret dureaza dragostea, pana sa se transforme in obisnuinta, intr-un cuplu stabil. Unii zic de cateva luni, altii maxim de 2 ani. La voi cum este? Ce procent mai este pasiunea de la inceput, cand daca ti-ar fi zis ca te paraseste ti-ar fi fugit pamantul de sub picioare, si ce procent este obisnuninta, acel sentiment caldut in care stii ca ea/ el este acolo, langa tine, indiferent de ce se va intampla?
 

eva31

eva31

E cam acelasi lucru.

25 Sep 2011, 00:00

Mai ales daca stii sa mentii si dupa ani pasiunea de la inceput.

nictusea

nictusea

uh!

24 Iul 2011, 14:12

la mine a fost ceva mai diferit.el a inceput sa ma iubeasca la scurt timp.eu mam indragostit cam dupa 2 ani cred.urmatorii inca 3 eram nebuna si puteam sa ma casatoresc oricind daca ma cerea.insa el,era mai linistit deja.acum avem 8 ani impreuna si banuiesc ca planuieste sa ma ceara de sotie.eu acum is mai calma dar la el sa infocat iubirea ca niciodata(chiar asa mia zis)Insa,nu pot sa spun ca e obisnuita nici acum,dupa atita timp.Ma uit la el,de exemplu cind ma cearta si imi vine sal pup... sau il privesc cum gesticuleaza,ce mimici face si pur si simplu le ador.Si acum simt imensa placere sa stau pe pieptul lui si asta,cu siguranta e ceva mai mult decit obisnuita...Uneori stiu ce vrea sa spuna,alteori ghicesc la ce se gindeste doar dupa privirea lui.Si nu ne plictisim.Dar sincer,mie dor de nebuna iubire ce am simtito cind aveam 18... La virsta ceea,tot e roz...

eva31

eva31

Amandoua.

02 Apr 2011, 02:25

PAi dragostea tocmai asta inseamna, si pasiune si obisnuinta sentimentelor pe care sa te poti baza. Si pasiunea se reaprinde de cate ori vreti voi. Dar trebuie sa si vreti. A, sau tu te refereai la fluturasi si la senzatia de plutire. PAi asta nu e dragoste, nici pasiune, este starea de ``indragostit`` care poate precede dragostea. Sau nu, se poate termina inainte de dragoste, in adevaratul sens al cuvantului.

intr-o relatie cam

07 Feb 2011, 15:26

6-12 luni dureaza pana se potolesc hormonii, daca e ceva mai mult decat secs relatia va continua, daca nu ... asta e! Asa ca fetelor, rabdare, nu putem sa spunem ca relatia noastra cu el e ptr totdeauna pana cand nu trece perioada initiala de infatuare. Apoi urmeaza pragul celor 4-5 ani cand te gandesti daca intradevar se merita sa mai fim impreuna, apoi 10 ani cand iarasi te gandesti daca nu cumva ti-ai pierdut tineretea alaturi de el? Parerea mea este ca daca ajungi sa iti pui aceste intrebari relatia scartzaie, las-l si cautati pe cineva fara care sa nu poti trai nici macar o zi,care te face sa gandesti: Ce norocoasa sunt ca e barbatul meu! Cand iubesti, sa stii ca si dupa 10 ani iti fuge pamantul de sub picioare, cand afli cate paraseste. Un cuplu in care s-a instalat obisnuinta nu e un cuplu stabil, dimpotriva, obisnuinta e ca si linistea inaintea furtunii.

alexandras

alexandras

..e ciudat

07 Feb 2011, 11:09

pot sa jur c-am avut o relatie in care am simtit ttot ca la inceput pe toata perioada relatiei. 1 an de zile. da, cred ca la mine dureaza un an de zile. lucrurile se imbina. iubirea cu obisnuinta cu mult confort. yuhu ce bine suna azi astea