el sau cariera???

by: bibiroro
Buna!Am apelat la acest forum pentru ca sunt foarte confuza!Eu am 20 de ani sunt studenta in anul 2 si fac parte dintr-o familie normala. Probemele mele au aparut o data cu Marian,iubitul meu.El are 34 de ani,nu are un job stabil si locuieste undeva in judetul Mehedinti.Dupa multe relatii nereusite m-a cunoscut pe mine,pentru mine a fost primul barbat din viata mea.Ma iubeste enorm de mult, dar eu sunt confuza in ceea ce simt.Ceea ce imi doresc eu de la viata(o cariera reusita,un statut social care sa ma satisfaca intelectual si financiar..)nu e in concordanta cu ce isi doreste el.Marian vrea sa ne casatorim,sa avem un copil,sa initieze o mica afacere pentru familia noastra si eu sa nu lucrez.Nu imi surade absolut de loc aceasta idee pentru ca eu vreau sa imi termin scolile sa ma bucur de tinerete, sa am o cariera frumoasa,sa calatoresc,sa fiu pe picioarele mele! Toate acestea iubittului meu ii displac si nu poate sa conceapa asa ceva...el vrea o familie a noastra cat mai repede...eu nu pot sa renunt la ambitiile mele si nici el nu vrea sa ma inteleaga! Atat timp cat sunt confuza sentimental nu stiu ce sa ii propun ce sa ii zi...nu vreau sa ii incurc viata..dar stiu ca ma iubeste!!
 

seagull

seagull

un prieten ti-a zis

27 Mar 2009, 14:52

ca el, iubitul tau, are un copil? si el nu ti-a spus pana acum? credca ar fi o greseala foarte mare daca ai renunta la viata ta pentru el. daca te iubeste trebuie sa te iubeasca asa cum esti, si sa-si doreasca sa aio cariera si sa fii fericita, nu sa stai in umbra lui.

bibiroro

bibiroro

sfaturile-busola mea spre reorientare!

14 Feb 2009, 15:25

va multumesc enorm pentru sfaturile pe care mi le dati!ma bucur ca nu sunt singuraa care nu ii dau lui dreptate si pot sa fiu mai ferma in ceea ce voi decide...Aseara am avut un soc teribil din care inca nu mi-am revenit...accidental un prieten mi-a zis ca are un copilde 10ani cu una din fostele sale....nici nu stiu cum sa reactionez...ma simt mintita si calcata in picioare..nerespectata.

egodog

egodog

sunt de acord cu ce au spus fetele

13 Feb 2009, 18:37

nu renunta la cariera. eu timp de 4 ani mi-am invartit viata in jurul unui barbat, crezand ca avem un viitor impreuna. eu planurile pe care le faceam, le faceam pentru noi... numai ca el se rastgandea constant. trecea de la un proiect la altul... azi vroia sa fie scriitor, maine procuror, poimane jucator de sah, rastpoimaine inginer... si lista continua... cand ne faceam casa, cand cumparam apartament, cand ne deschideam o afacere, cand emigram....
dupa 4 ani am obosit, si mi-am dat seama ca el nu o sa se hotarasca si nu o sa se puna pe treaba prea curand, iar eu nu mai am timp sa astept. am preferat sa renunt la el si sa-mi vad de viata si cariera mea...
sigur, el nu mi-a cerut niciodata sa-i dedic viata mea, dar eu am facut-o pentru ca l-am iubit... greseala a fost a mea.
dar daca al tau ti-o cere, cu siguranta nu ar trebui sa renunti la visele tale, la ceea ce te defineste pe tine. sau la 30 de ani s-ar putea sa te trezesti singura, cu un copil, dara carera, fara casa, cu un barbat ce iti cere divortul, iar tu sa nu stii incotro s-o apuci.

ladybug

ladybug

iti recomand ceva:

13 Feb 2009, 18:20

http://relatii.ele.ro/Cand-te-pierzi-in-relatie_--a10190.html
uita-te si la filmulet.
ideea este ca un barbat ar trebui sa te iubeasca pentru tot ceea ce esti, pentru viata ta, personalitatea ta, visele tale. un barbat care te vrea doar pentru el, pentru a-i implini lui visele, pentru a fi asa cum el doreste sa fii, nu te merita. iar aceea nu se numeste iubire. poate doar nevoia de iubire, nevoia de a avea pe cineva care sa te intregeasca, pentru ca tu, singur, nu insemni mai nimic.

gaspy

gaspy

ti-am mai raspuns in alt post

13 Feb 2009, 18:07

nu renunta, nici un barbat nu merita sa renunti la viata ta pentru el. trebuie sa te accepte cu tot, cu scoala, cariera, viitor, sperante... mai mult, ar trebui sa fie mandru de asta si sa te incurajeze, nu sa-ti ceara sa renunti la ele.

elenyta

elenyta

Urmeaza-ti visul

11 Feb 2009, 10:47

Ca sa renunti la ceea ce ti-ai propus trebuie sa il iubesti foarte mult, sa-ti doresti foarte mult sa fii cu el toata viata. Parerea me e ca inca esti tanara si mai tarziu o sa privesti altfel lucrurile.