Antirid/ingrijirea tenului - recomandări

by: eumirela12
Salutare, daca vine vorba de produse pentru protectia si ingrijirea tenului, recomand un produs foarte interesa care se numeste perle bleue. Produsul este nou pe piata si este foarte interesant :). As dori sa primesc recomandari de produse bune pentru alte probleme ale tenului in acest post. Multumesc :)
 

ginie_pp

ginie_pp

Crema antirid

13 Iul 2017, 12:50

Eu va recomand o crema de zi anti-aging de la Bottega Verde. pe langa tratamentul anti-aging pe care il ofera, este si extrem de hidratanta. Ajuta la reinnoirea celulara, pielea nu mai este expusa imbatranirii, oboselii si nu mai este marcata de riduri. Exista mai multe motive: inaintarea in varsta, expunerea intensa la soare sau oboseala. Contine Vitamina A, Pro-Retinol, denumit si vitamina frumusetii, un ingredient activ anti-imbatranire in special pentru capacitatea sa excelenta de sporire a productiei de Collagen si Elastina, un real secret de inlaturare a ridurilor timpurii.

marcelyna

marcelyna

Impreskin

06 Iul 2017, 10:45

Impreskin a folosit careva pentru eliminarea ridurilor?

julie1

julie1

HI

06 Iun 2017, 12:23

Hello,

My name is Julie kipkalya, i saw your profile today at (2Suflete.ro)became interested in you, i willalso like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you mypicture for you to know who i am, AND I HAVE SOME THING VERY IMPORTANT TO TELL YOU.Here is my email address (juliekipkalya@gmail.com) Hoping to hear from you soon.
Julie kipkalya

eumirela12

eumirela12

par

01 Dec 2016, 11:51

Pe langa acestea, recomand aceasta pagina de internet de unde mi-am comandat atat produsul perle cat si vivese, cel pentru par. Ambele produse sunt uimitoare si le recomand cu incredere. - https://biancaipasdefrumusete.wordpress.com/