Ce crezi despre vedetele care apeleaza la estetica?

personcatch_me

crezi ca o fac de buna voie, sau sunt puse sa-si imbunatateasca imaginea pentru a avea succes?

• person si pentru sanatate

Nu stiu daca se paote spune ca sunt puse de cineva, chiar daca vor sa-si imbunatateasca imaginea...Eu cred ca ele sunt cele care hotarasc, ca pana la urma, orice operatie (chair daca e de marire a buzelor) implica un risc.
    Iar altele o fac pentru sanatate: de exemplu Teo, Alina Dinca de la Vocea Romaniei, Raluca Badulescu, Nicoleta Voica toate femeile astea s-au operat la doctorul Copaescu la Ponderas pentru ca aveau nevoie, nu doar pentru ca erau grase. ma rog, erau grase, dar de la grasime incepusera sa aiba mari probleme de sanatate: prediabet, boli de inima....Pentru ca operatiile astea de slabit nu ti le face doctorul doar pentru ca vrei sa arati mai bine....Iti fac 100 de tese, analize si evaluari, ca sa vada daca chiar ai nevoie....

27 Sep 201618:30
  • person Perle

Frumusetea este o sursa de atragere a atentiei foarte importanta. Vedetele vor sa atraga atentia, trebuie sa fie frumoase. Cosmetice operatii si tot felul de mijloace de infrumusetare. :) apropo de asta un produs, perle blueu, cu extract din alga de zapada, poate fi produsul care va uimi lumea cosmeticelor :D poate cineva stie ceva, un sfat?

31 Iul 201616:32
  • person vedetele si estetica

cred ca multe sunt puse sa faca operatii estetice iar altele, cum este cazul Biancai Dragusan, isi fac tot felul de operatii pentru a se face cunoscute, si sa nu mai zic de dantura, sunt curioasa de exemplu, cati stiau ce dantura oribila avea "faimoasa" Inna inainte

26 Mar 201216:37
Recomandari