acnee chistica si puncte negre

personvick25081974

baiatul meu de 15 ani urmeaza un tratament pentru acnee, iar mediculdermatolog ne-a recomandat pentru punctele negre si chisturi sa mergem la cosmetica. imi puteti recomanda vreun cabinet bun ca imi este teama sa merg la orice cabinet de cartier.

 • person clinica acnee

  Buna! Eu iti pot recomanda pentru acnee ozonoterapia si clinica Fizio Estetix, unde lucreaza dl dr Mihai Baican, unul dintre putinii specialisti care face ozonoterapie la noi in Romania. Tratamentul este complet natural, nu presupune riscuri sau durere si nu are efecte adverse. In plus, o sa resimta o stare de bine tot organismul, iar problemele cu tenul se vor rezolva imediat.

  27 Sep 201717:06
 • person Acnee

  De preferat e sa se aleaga o metoda naturista care sa nu genereze efecte adverse. Acneea e o afectiune delicata si necesita o atentie deosebita.

  21 Mai 201513:21
 • person Acnee

  Pentru acnee se pot incerca si diverse suplimente pe baza de plante gen Derminax. Produsele astea au in componenta ingredienti naturali si actioneaza diferit pe fiecare metabolism in parte.

  19 Feb 201510:41
 • person pentru puncte negre

  eu imi faceam masti pt peeling si chiar erau bune pt mine

  19 Iul 201214:02
 • person cosmetica in clinica

  si eu am probleme cu tenul si punctele negre. am mers saptamana trecuta la un tratament de curatare cu un voucher de reducere de 40 ron la clinica hilmi. nu ma asteptam sa gasesc cosmetica intr-o clinica insa bine ca am gasit pt ca serviciile nici nu se compare cu cele dintr-un salon, de exemplu. mi-a dat tipa (ion mihaela o cheama) sfaturi, ce sa folosesc oe viitor, ce merge pt tenul meu , etc..

  19 Iul 201213:00
 • person pai

  cei de la Igiena au saloane foarte bune, eu de exemplu am un salon aproape de mine unde merg pentru cosmetica si sunt multumita de cum lucreaza fetele de acolo

  26 Mar 201216:35
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Experienta
 • person

  "banii ochiul dracului"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right