probleme pre acneice

personnanocosmetica

....si eu am avut problemele cu care se confrunta multe dintre noi....o prietena mi-a recomandat pentru tenul meu preacneic produsele din gama Velvet concepute de Prof Dr Umberto Borellini...am incercat crema Dermopur si va spun ca din acel moment nu mai folosesc nimic altceva...am crezut ca o sa ma coste o gramada de bani, deoarece efectul este rapid si supermultumitor ...dar inca o data am realizat ca nu pretul ridicat inseamna reusita....va recomand cu multa incredere, incercati Dermopur si astept sa va spuneti cu sinceritate parerea...

 • person Probleme cu acneea

  Acneea e o problema destul de grava care se poate agrava intr-un timp relativ scurt daca nu se iau acele masuri care sa imbunatateasca situatia. Si administrarea unor suplimente poate fi o solutie pentru indepartarea cosurilor.

  19 Ian 201813:30
 • person Acneea

  In afara de diverse suplimente, unguente sau creme e obligatoriu si schimbarea stilului de viata, un corp curat lipsit de toxine si o alimentatie cat mai sanatoasa. Doar impreuna aceste elemente pot contribui la indepartarea cosurilor.

  29 Aug 201613:57
 • person Burt's Bees.

  Recomand produsele de la Burt's Bees. Sunt gfoarte eficiente in acest sens si rezultatele nu intarzie sa apara. Recomand!

  13 Feb 201617:06
 • person Acnee

  Inainte de a folosi orice fel de produs e necesar sa ne modificam complet stilul de viata. Este foarte important acest lucru si trebuie sa se tina cont si de acest aspect.

  08 Iun 201515:13
 • person Piele

  Incearca acest supliment : schimbdeocazii.com/frumusete/lupta-acnee-in-luna-sau-retur-bani

  30 Mar 201516:57
 • person Remedii pentru acnee

  Derminax a incercat careva? Am vazut ca se vorbeste de el pe net si m-a facut curios:)

  Multumesc!

  17 Dec 201415:25
 • person remediu

  eu pot sa va recomand niste produse care au fost verificate si la care sau vazut diferente in 5 zile: http://ecodriveclub.com/?r=ion9334

  08 Oct 201410:39
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dinamo-Steaua
 • person

  "nu m-am plictisit de viata.au trecut 30 de ani de cand respir aer poluat,dar rezist."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right