apa:buna sau rea?

by: mi_re_la18
-am citit in unele revista ca nu este recomandata consumarea lichidelor in timp ce faci sport;in altele am citit ca din contra este recomnadat sa consumi lichide in timpul antrenamentelor deoarece corpul pierde multa apa;
intrebarea mea este:cand se consuma lichidele?
 

cristiantaebo

cristiantaebo

APA

26 Ian 2006, 13:57

Apa inseamna viatza si fara apa nu am exista, celputin nu sub aceasta forma.Organismul uman este in proportie majoritara,apa.Cum spune si mica noastra rodicutza sadica, trebuie consumata apa in timpul antrenamentuluio, dar in cantitati micutze...

lorre

lorre

in regula

19 Ian 2006, 18:00

Totul e in regula, inseamna: apa e buna si in timpul antrenamentelor, cu conditia sa bem cu inghitituri mici. Doar ca eu stiu de la scoala (deh, de pe vremea comunistilor) ca dupa ora de sport, "tovarasa" nu ne lasa sa bem apa. Poate doar din cauza ca eram copii... Trebuie intrebat un specialist, asta e clar! Degeaba ne dam noi cu parerea! Si nu cred ca e buna apa rece. Adica am vazut la maraton sau la concursuri cum pe margine sunt lichide, insa nu stiu daca sportivii beau apa sau altceva. Poate un lichid dulce, pentru ca e stiut ca zaharul e bun dupa efort.

danamusat2003

danamusat2003

apa in timpul antrenamentului

19 Ian 2006, 14:50

Din cate stiu eu, apa nu trebuie sa lipseaasca in timpul antrenamentului, in caz contrar exista pericolul de deshidratare a organismului, ceea ce nu e de dorit.Se beau inghitituri mici si dese, pentru a se evita senzatie de sete de nestavilit de la finalul antrenamentului.

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Apa in timpul antrenamentelor

19 Ian 2006, 08:48

Poate ne poate spune ceva Cristian despre asta. Eu stiu ca antrenorul meu de Fitness imi recomanda sa beau apa pentru a-mi mari rezistenta la efort. Si beau inghitituri mici si dese.

raluk

raluk

Eu ma refer la apa in timpul antrenamentelor

18 Ian 2006, 22:03

Este bine sa consumi , se pare, apa in timpul antrenamentelor. Si mi se pare ciudat, deoarece atunci cand eram in scoala generala tot timpul auzeam ca nu e bine sa bei apa cand esti incalzit, de exemplu cand faci sport.

lorre

lorre

apa e buna

18 Ian 2006, 22:00

Eu stiu ca apa participa la toate procesele din organismul nostru. E indicat consumul de apa. Sigur ca imediat dupa un efort intens nu e, poate dupa o mica pauza.