Nu va mai uitati la intelectul copilului ci la sufletul lui!

personsaveoursouls

SCOALA mutileaza personalitatea, dintr-un copil sociabil, deschis, placut ajunsesem o tocilara fara personalitate speriata de contactul cu oamenii pentru ca viata traita printre profesori fixisti si mai ales printre niste carti umplute de inutilitati abstracte formeaza un om golit sufleteste.

Si tarziu dupa ce am teminat si facultatea am inteles ca nu m-a ajutat nimic din ce invatasesem la liceu, facultate, toti algoritmii din programare expirati din anii ‘70 nu-mi foloseau in meseria de programare in anii 2000, nu ma angaja nimeni cu teoria din scoala a trebuit sa invat singura programare de pe siturile americane de programare ca sa ma angajez. Si la fel este in toate domeniile nu doar in programare cui folosesc toate nuvelele si romanele violente si deprimante de la ora de limba romana, rezolvarea sistemelor de ecuatii, fizica relativista, reactia la catena laterala, tratatul de la versailles, capitala etiopiei cui folosesc in viata informatiile astea ori inutile ori hiperspecializata(doar in cercetare) ori expirate cand alta este cerinta pe plan profesional?

 • person Continuare

  Veti vedea ca teoria scolara nu are nimic in comun cu practica profesionala iar invatamantul este in criza si schimbare in toata lumea si se pune accent pe practica in vreme ce in Romania conteaza doar teoria de asta firmele nici nu angajeaza tineri absolventi pentru ca sunt total nepregatiti de facultati pentru joburi.

  Programul unui copil este ca al unui adult, chiar mai rau de multe ori: 6 ore la scoala plus 2-4 ore de invatat acasa, teme = 8-10 ore pe zi de studiu zilnic, mai rau decat serviciul unui adult desi copilul este minor. Cand mai are timp de prieteni, de miscare fizica, de hobbiuri, de sufletul lui cand mai are timp? Cata responsabilitate pe un biet copilas si cata orbire sufleteasca din partea parintilor ca incurajeaza acest sistem de invatamant lipsit de suflet!

  Sufletul este cel care conteaza in viata deci preocuparea principala nu este acumularea de informatii materiale care oricum duc in final la groapa ci preocuparea principala trebuie sa fie spirituala care ne va ajuta si in viata de aici si in viata vesnica.

  22 Aug 201315:38
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Lansare Catalog Primavara Vara 2010
 • person

  "transport gratuit + cadou + reduceri de 80 %"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere