Romantismul si adolescenta

personmelania_antony

Mai stiu adolescentii sa fie romantici? Sau acum totul se rezuma la sex si distractii in cluburi?

 • person @ Irina

  Draga Irina, e dragut ce spui.ncearca sa aflii mai multe despre el inainte sa pui atata suflet. sa vezi cum se comporta, ce doreste, ce face el. poti discuta cu colegi de clasa (de fapt ar fi bine sa-ti gasesti un spion in clasa lui). daca iti convine ce aflii, poti incerca sa-l abordezi pe hol sau in autobuz.

  04 Iun 200817:02
 • person buna

  Buna! ce faceti? sunt noua pe acest site.! am si eu nevoie de un sfat,nush ce sa mai fac! imi place de un baiat de la mien din liceu,el este a 10 ,eu a 9a si,,a fost si cu mine in scoala! ma rog asta nu are niki o legatura,,imi place de el si nush cum sa fac sa ma observe !:( eram intr-o zi in autobuz veneam din oras si el era in acelasi autobuz cu mine si ne-am privit reciproc,si porma am inceput sa il plac,mauit la el inistent ,sperand ca isi va da seama,mi-a dat mici semne sa zik,,,da nu sutn sigura as vrea sa ii cer id-ul da "nu stiu ce sa fac,,mie teama k o sa ma respinga sau nu stiu:((! am nevoie de un sfat ..... va rog

  21 Mai 200823:21
 • person Da si nu

  Depinde la ce adolescente ne referim. Nu cred ca exista o majoritate... Sunt adolescente destul de superficiale ce se rezuma la distractii, iar altele prea idealiste si vistoare. Sincer, cred ca a doua categorie e pe cale de disparitie accelerata, alimentata de "American Pie (Dream?)", care niciodata nu ne dezvaluie viata acelor tineri dupa 20 de ani.

  02 Apr 200811:03
 • person cred

  ca mai degraba majoritatea adolescentelor mai este romantica si visatoare...

  01 Apr 200814:17
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
nimeni
 • person

  "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere
Pantofi Velder Argintii
Shop Ele.rochevron_right